Головна Новини Чоловік авто Японська компанія розробляє унікальну систему моніторингу шин
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська компанія розробляє унікальну систему моніторингу шин

Систему моніторингу пошкоджень шин японці розробляють спільно з компанією Microsoft

4 липня 2020, 19:25 comments1001
Поділіться публікацією:

Японська компанія Bridgestone оголосила, що завдяки партнерству з Microsoft вона розробила унікальну систему моніторингу пошкоджень шин. Bridgestone стверджує, що це перша у світі система моніторингу, здатна виявляти пошкодження шин в режимі реального часу. Про це повідомляє ресурс Slashgear.

Японська компанія розробляє унікальну систему моніторингу шин

Виявлення пошкодження шин є великою проблемою, тому що, за інформацією Bridgestone, пошкодження шин є причиною 30% всіх автомобільних аварій, викликаних технічними несправностями.

Система дозволяє водіям бути негайно повідомленими про небезпеку і діяти, щоб виправити ситуацію до того, як сталася аварія. Bridgestone повідомляє, що в даний час немає іншої еквівалентної системи моніторингу, і що для альтернативи необхыдне встановлення додаткового обладнання. Система не тільки розуміє, коли сталося пошкодження, але і де воно відбулося.

Дані про те, де було завдано шкоди, можуть дозволити відповідним установам усунути проблеми, пов'язані з пошкодженням доріг, і допомогти визначити місцезнаходження вибоїн і інших небезпек. Система моніторингу пошкоджень шин Bridgestone доступна всім автопаркам і виробникам обладнання, що використовують хмарну інфраструктуру Microsoft, яка зветься MCVP.

Як повідомляло видання "Коментарі", Volvo відкликає більше двох мільйонів своїх автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини