Головна Новини Чоловік яхта Топ-3 найдорожчих вітрильні яхти в історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 найдорожчих вітрильні яхти в історії

Навіть у ХХІ столітті зустрічаються люди, які воліють виходити в море під вітрилами

11 червня 2020, 13:26 comments4670
Поділіться публікацією:

У ХХІ столітті все більше засобів пересування покладаються на мотор, акумулятори та батареї. Але морська стихія завжди диктувала людству свої правила і навіть зараз величезною популярністю користуються парусні яхти, які вносять свою лепту в подорожі по водних просторах. Сьогодні ми розповімо тобі про три найдорожчі моделі вітрильних яхт, які коли-небудь існували в світі.

Топ-3 найдорожчих вітрильні яхти в історії

Вітрильна яхта Eos (довжина — 92,92 м, бюджет — 150 млн доларів)

Топ-3 найдорожчих вітрильні яхти в історії - фото 2

Трищоглова шхуна Eos є однією з найбільш великих вітрильних яхт у світі. Нею володіє мільярдер і медіа-магнат Баррі Диллер. Яхта має довжину майже 93 метри. Її створила провідна німецька суднобудівна компанія Lurssen. Яхта дійсно справляє враження. Вона має три щогли, довжина яких перевищує 60 м. Також вона може прийняти на борт 14 гостей, які перебуватимуть в повному комфорті.

Вітрильна яхта Maltese Falcon: (довжина – 92,9 м, бюджет — 150 млн доларів)

Топ-3 найдорожчих вітрильні яхти в історії - фото 3

Знаменита вітрильна яхта Maltese Falcon є однією з найдорожчих яхт у світі. Мальтійський сокіл — це символ володіння чимось абсолютно недосяжним. Екстравагантна яхта Maltese Falcon довжиною 93 метри, а на воду її спустила італійська верф Perini Navi. Maltese Falcon має шість комфортабельних кают, в яких легко розміститься 12 осіб. На борту яхти є тренажерний зал, а любителі підводних екскурсій можуть спуститися на дно морське за допомогою самої справжньої субмарини.

Вітрильна яхта Athena: (довжина — 90 м, бюджет — $95 млн доларів)

Топ-3 найдорожчих вітрильні яхти в історії - фото 4

Яхта Athena названа на честь давньогрецької богині мудрості Афіни і була створена голландською верф'ю Royal Huisman. Її спустили на воду в 2004 році. Власником цієї неймовірної яхти є Джеймс Кларк, американський інтернет-підприємець і мільярдер.

Ці вітрильні красені дійсно коштують тих грошей, які за них заплачено. Було б круто хоч раз у житті побувати на їх борту. Також видання "Коментарі" розповість про унікальні яхти, створених за мотивами військових кораблів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини