Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам

Яхта Kokomo Ailand більше нагадує плаваючий палац, ніж судно

Останнім часом успішні бізнесмени і диктатори не гребують перетворювати свої яхти у справжні плавучі палаци. Багато з них дійсно вражають своєю розкішшю. Але мало хто може зрівнятися з Kokomo Ailand, яка більше схожа на плавучий острів, ніж на судно.

Kokomo Ailand можна порівняти з розкішним приватним курортом. На кількох палубах розмістилися справжнісінький пентхаус і пляжний клуб. Це якщо в загальних рисах. А зокрема на борту корабля знаходяться справжнісінькі джунглі з пальмами і водоспадами. Також пасажири зможуть скористатися послугами тренажерного залу, масажного кабінету і салону краси. На мальовничій пляжній палубі є безліч басейнів, майданчиків для барбекю, підводна їдальня, станція для годування акул і кінотеатр на відкритому повітрі.

Пентхаус на висоті близько 80 метрів над рівнем моря з двома ліфтами, джакузі, приватним пляжним клубом і приголомшливим видом на океан приводиться в рух за допомогою восьми двигунів, які розганяються до 15 кілометрів на годину.

Концепт Kokomo розробила австрійська компанія Migaloo Private Submarines. Творці повідомили, що проект будуть доповнювати технологічними специфікаціями відповідно з побажаннями клієнта. Побажання замовника вплинуть і на кінцеву вартість яхти. Також видання "Коментарі" розповість про найбільше в світі круїзне судно.