Головна Новини Чоловік вино і напої Три незвичайних народних рецепти алкогольних напоїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Три незвичайних народних рецепти алкогольних напоїв

Народні рецепти алкогольних напоїв не обмежуються одним лише самогоном

1 липня 2020, 16:46 comments1604
Поділіться публікацією:

Коли ми говоримо про саморобні алкогольні напої, то в голові відразу спливають самогонка і приготовлені в домашніх умовах коктейлі на основі коли і віскі або тоніка і джина. Але на цьому фантазія людей не зупиняється і народні умільці можуть запропонувати ще не один рецепт виготовлення власного напою. Сьогодні ми, за допомогою порталу mport, розповімо тобі про деякі з них.

Три незвичайних народних рецепти алкогольних напоїв

Домашнє вино

Домашнє вино — це один із найпоширеніших продуктів бродіння. У процесі приготування немає ніяких труднощів, крім довгого часу очікування. Цей напій неодмінно порадує своєю м'якістю і насиченістю смаку. Звісно, це не Шато Мутон-Ротшильд 1945 року витримки, але в неповторності смаку можна бути впевненим на всі сто. Та й приємно виготовляти вино своїми руками.

Настоянки

Якщо мова зайшла про настоянки, то тут величезний простір для польоту фантазії. Продуктів і рецептів є дуже багато. Така різноманітність при виробництві алкогольних напоїв в домашніх умовах ще раз свідчить про те, що українці – творчі люди і на одній самогонці ми не зупинимося.

Жорсткі мікси

Деколи українському мужику вина, всякі коктейлі та інші слабоалкогольні напої не приносять жодного задоволення. Хочеться випити як слід, щоб на якийсь час піти в небуття. Причому, це має відбутися швидко. У таких випадках відчайдушні хлопці вирішують ці проблеми за допомогою міксів з самих різноманітних спиртних напоїв. Наприклад, один з народних коктейлів: пиво з горілкою. Дешево і сердито. А також швидко і якісно. Але на ранок буде важко, так що краще не захоплюватися.

Такі напої здатні як принести задоволення, так і забезпечити далеко не найприємніші відчуття. Все залежить від того, наскільки добре ти вмієш їх готувати. Також видання "Коментарі" розповість, які напої повинні бути в міні барі кожного чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини