Головна Новини Чоловік вино і напої Топ-5 найпідступніших фактів про горілку: це варто знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найпідступніших фактів про горілку: це варто знати

Вживання горілки - це досить небезпечний процес, якщо не знати всіх нюансів

23 вересня 2020, 14:57 comments3165
Поділіться публікацією:

Горілка є одним з найпопулярніших алкогольних напоїв в нашій країні. Вона веселить, лікує, робить хоробрим... Але чи вистачить це нісенітниці. Сьогодні ми розповімо п'ять фактів про горілку, які знищать деякі міфи і, можливо, змусять переглянути твою особисту стратегію її споживання. Допоможе нам у цьому портал mport.

Топ-5 найпідступніших фактів про горілку: це варто знати

Склад

Горілка — це спирт, на 60% розбавлений водою. Тому міцність алкоголю в середньому становить 40 градусів. Запам'ятай: безалкогольної горілки не існує.

Маса

Якщо раптом звернеш увагу, що літр горілки важить менше одного кілограму, не лякайся. Цей нюанс обумовлений щільністю продукту. Крім того, щоб пред'являти продавщиці претензії, знай 1000 мілілітрів горілки — це всього 953 грами.

Теплообмін

У нас для тебе погані новини — горілка тебе не зігріє. Алкоголь розширює судини, а не підвищує температуру тіла. Рясна кількість горілки тільки збільшить тепловіддачу організму. Тому будучи п'яним ти збільшуєш ризик застудитися.

Голова

В час похмілля голова болить не від горілки, а її кількості. Тому доведеться навчитися пити. Якщо випив трохи і все одно погано, значить ти вживав паленку.

Судини

Пити горілку в невеликих кількостях для здоров'я — це погана ідея. Так, вона зміцнює судини, розширюючи їх, але це не на завжди. Згодом ти звикаєш до дози і хочеш більшого. А перевищення норми не тільки звужує судини, а й призводить до багатьох інших сумних наслідків.

Як бачиш, з горілкою все не так однозначно. У будь-якому випадку, лікуватися краще спортом. Також видання "Коментарі" розповість, чому корисно пити червоне вино.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини