Головна Новини Чоловік світлина Топ-3 кращих камери для відеоблогінгу
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 кращих камери для відеоблогінгу

Ці камери стануть у пригоді кожному, хто вирішив почати вести власний відеоблог

23 червня 2020, 15:08 comments1293
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день ведення власного відеоблогу стало досить популярним заняттям. А якщо справу організовано правильно, то ще й прибутковим. У будь-якому випадку, починати ведення відеоблогу потрібно з покупки якісної камери, яка зможе забезпечити хорошу зйомку в будь-якій ситуації. Саме про такі камери ми і поговоримо сьогодні.

Топ-3 кращих камери для відеоблогінгу

Polaroid Cube HD

Топ-3 кращих камери для відеоблогінгу - фото 2

Зрозуміло, дана камера не є повноцінним цифровим дзеркальним фотоапаратом. Але вона здатна видавати дуже якісну картинку в режимі відео. Неймовірно маленький розмір і універсальність роблять цю екшн камеру унікальною. Цей пристрій ідеально підійде, якщо ти хочеш вести активний відеоблог в русі. Його можна прикріпити до одягу і знімати в реальному часі. Якість при цьому практично не  зменшиться. І все за цілком помірною ціною.

PowerShot SX610HS

Топ-3 кращих камери для відеоблогінгу - фото 3

Цифрова камера з роздільною здатністю 20.2 Мпікс включає 18x оптичний zoom і якість зйомки FullHD (1920×1080). Цей варіант ідеально підійде для блогерів, яким недостатньо просто зняти відео, а потрібно ще й зробити хороші фотографії. Камера має ЖК дисплей, а також вбудовані функції корекції на кшталт автозума або системи інтелектуальної стабілізації зображення.

Canon S120

Топ-3 кращих камери для відеоблогінгу - фото 4

Canon S120 — це відмінний варіант для відеоблогінгу, яка, зазвичай, позиціонується, як "бюджетна" альтернатива камері Canon G7X. Вбудована стабілізація зображення допоможе в роботі, а wifi і ширококутний об'єктив є чудовим доповненням до корисних характеристик даної камери. Обійдеться цей пристрій менше, ніж у 500 доларів США.

З такими камерами ти зможеш в мінімально короткі терміни запустити дуже навіть непоганий відеоблог. Також видання "Коментарі" розповість про три найдорожчих фотографії у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини