Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Як приготувати рибну прикормку: оригінальний рецепт
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати рибну прикормку: оригінальний рецепт

Цей вид прикормки допоможе зловити будь-яку рибу

10 червня 2020, 12:51 comments1706
Поділіться публікацією:

Прикормка відіграє важливу роль на рибалці. Кожен рибалка, готуючись вирушити на риболовлю, повинен приділяти цьому питанню окрему увагу. Зазвичай для прикомки використовуються черв'яки, тісто і інші нехитрі речі. Але сьогодні ми запропонуємо твоїй увазі щось оригінальне.

Як приготувати рибну прикормку: оригінальний рецепт

Коли мова йде про прикорму риби, то не завжди варто підгодовувати її одними і тими ж сумішами. Тут необхідна різноманітність, інакше риба з часом зрозуміє, що щось не так, і перестант реагувати на прикормку. Відмінну прикормочну суміш, на яку риби будуть охоче реагувати, можна приготувати з акваріумних водоростей.

Така суміш, крім традиційних компонентів, може складатися з рдеста, нітчатки і роголиста. Їх необхідно ретельно подрібнити, змішати з мотоллям і додати трохи звичайного піску. Приблизно п'ятнадцять відсотків піску від усього обсягу прикормки буде цілком достатньо. Цій масі надають форму кульок, які не більше перепилиного яйця. Після цього прикормка повинна чекати своєї години в морозилці.

Як приготувати рибну прикормку: оригінальний рецепт - фото 2

Заморожування необхідне для того, щоб водорості могли піти під воду. В іншому випадку вони будуть плавати на поверхні. У свою чергу заморожені прикормочні кульки підуть на дно, після чого вони стануть потихеньку розмокати. Тоді водорості почнуть поступово підніматися, створюючи завісу з смакоти, на яку риби охоче зреагують. Що важливо, на цю прикормку буде реагувати будь-яка риба.

Ця оригінальна прикормка може принести тобі успіх на риболовлі і ти вернешся додому з багатим уловом. Також видання "Коментарі" розповість, як очистити човен від запаху риби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини