Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Полюємо на велику рибу: кращі приманки для лову щук
commentss НОВИНИ Всі новини

Полюємо на велику рибу: кращі приманки для лову щук

Ці воблери стануть у пригоді кожному, кому набридла дрібна рибка

2 липня 2020, 15:00
Поділіться публікацією:

Рибалки, які полюють на дрібну рибу, цілком можуть обійтися набором гачків, тістом і черв'яками. Але якщо вони націлились на велику рибу, на кшталт щуки, то їм знадобляться набагато більш серйозні аксесуари. Сьогодні видання Рыбалке.нет розповість нам про кращі моделі воблери для лову щуки.

Полюємо на велику рибу: кращі приманки для лову щук

Lucky Craft Slender Pointer MR

Довгі, але м'які твічингові ривки протягують приманку на глибині до 1,2 метра. Після цього рибалка повинен почекати близько десяти секунд. Модель Slender Pointer також добре зарекомендувала себе при лові пасивної щуки.

Kosadaka Cord-R

Ця двоскладова приманка однаково хороша як у стоячих, так і в проточних типах водойм. Дешевизна цього аксесуара робить його корисним для широкого кола покупців. Різноплановість проводки – основна перевага цього воблера.

Imakatsu Ripriser

Ця приманка має реалістичне покриття, яке було створене умілими японськими дизайнерами. Центр тяжіння знаходиться в задній частині конструкції. Через це в паузах приманка повільно піднімається головою вгору.

Jackall Squad Minnow 80SP

Така насадка дуже підійде початківцям. Суспендер легко піддається найпростішій анімації, а також працює як на короткому, так і на середньому твічі. Робоча глибина цієї моделі становить 1-1,5 метра.

Кожен з представлених аксесуарів має свої особливості. Краще всього мати одразу декілька з них. Також видання "Коментарі" розповість, як можна ловити раків за допомогою вудки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини