Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Головні причини поганого кльову на риболовлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні причини поганого кльову на риболовлі

На поганий кльов може вплинути не тільки погода або невдало вибране місце

22 червня 2020, 13:32 comments2685
Поділіться публікацією:

Іноді ти ретельного готуєшся до риболовлі. Купуєш краще спорядження, стежиш за погодою, правильно підгадуєш час. А потім у  шоці спостерігаєш за тим, що риба зовсім не клює, і вся твоя вечеря на цей вечір — приготовані заздалегідь бутерброди. І найголовніше — ти не можеш зрозуміти — в чому проблема. Сьогодні ми розповімо тобі, що може стати причиною невдалої риболовлі.

Головні причини поганого кльову на риболовлі

Значення кольору у рибальстві

Вдалій риболовлі може перешкодити надто яскравий колір поплавця. Риби здатні добре розбиратися в кольорах. Саме тому не варто вибирати дуже строкатий поплавок, який може відлякати рибу. Особливо значну роль колір поплавця відіграє під час риболовлі в невеликих водоймах. Насамперед на риболовлю слід брати поплавці темно-зеленого, сірого або світло-коричневого кольору.

Багато шуму на риболовлі

Занадто гучні розмови, крики, сміх, спів, музика, брязкіт і скрегіт металевих предметів з легкістю відлякують будь-яку рибу. Якщо риба злякається шуму, вона негайно змінить місце дислокації і нескоро повернеться на колишнє місце. Майте на увазі, що риба має хороший слух і може з легкістю визначити, звідки доноситься звук.

Правильний вибір гачка

Вкрай важливе правильне співвідношення гачка і живця. Якщо гачок буде значно більшим, ніж приманка, то, швидше за все, риба "розкусить" цей прийом і не клюне. Подбай, щоб приманка і гак були одного розміру.

Не сумніваємося, що ти врахуєш ці моменти і твоя рибалка буде успішною. Також видання "Коментарі" розповість, про три кращих місця для морської риболовлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини