Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Чотири найбільш незвичайних види нелетальної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири найбільш незвичайних види нелетальної зброї

Генератор грому і бойова піна зможуть захистити законослухняних громадян з мінімальним ризиком для самого злочинця

8 червня 2020, 21:52 comments3715
Поділіться публікацією:

У наші дні все більше лунає голосів про цінність людського життя. Незалежно від того, кому це життя належить чесній людині або небезпечному злочинцеві. Саме тому на озброєння поліції у всьому світі надходить різна зброя, яка здатна зупинити злочинця, але при цьому завдати йому мінімум болю і страждань. Сьогодні ми розповімо тобі про найцікавіші такі розробки.

Чотири найбільш незвичайних види нелетальної зброї

The SpeechJammer

Чотири найбільш незвичайних види нелетальної зброї - фото 2

Своєрідний пристрій в перекладі на українську називається "глушник мови" та був винайдений японцями. Якщо направити цей прилад на людину, яка ніяк не бажає замовкати, і натиснути на кнопку "пуск", то через кілька хвилин вона починає запинатися і врешті-решт замовкає.

Генератор грому

Чотири найбільш незвичайних види нелетальної зброї - фото 3

Несмертельне звукове знаряддя, розроблене ізраїльтянами. Воно генерує сильні звукові хвилі і використовується для придушення демонстрацій. Слід зазначити, що спочатку цей пристрій створювався для аграрного сектора і призначався для відлякування птахів та інших шкідників.

Липка бойова піна

Чотири найбільш незвичайних види нелетальної зброї - фото 4

При попаданні в призначену ціль снаряд виділяє велику кількість хімічного реактиву, який складається з піни. Він швидко збільшується в об'ємі і миттєво засихає. В результаті противнику стає важко рухатися, якщо він взагалі здатний це робити. Цю розробку американські морпіхи активно використовували в Сомалі.

Taser Shotgun

Чотири найбільш незвичайних види нелетальної зброї - фото 5

Ефективна нелетальна електрошокова зброя. На відміну від електрошокера тазер має здатність вражати ціль на відстані (від 4,5 до 10 метрів). Місцем створення цієї зброї є США. Активно використовується американською поліцією. Крім того, в 43 штатах він доступний цивільним особам для використання в цілях самооборони.

Залишається лише сподіватися, що ці розробки будуть використовуватися на благо і не принесуть шкоди невинним людям. Також видання "Коментарі" розповість про цікаві особливості полювання з арбалетом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини