Головна Новини Чоловік авто Volkswagen представив роботизовану зарядку для електромобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Volkswagen представив роботизовану зарядку для електромобілів

Автономні роботи здатні доставляти зарядні батареї до електромобілів

29 грудня 2020, 13:57
Поділіться публікацією:

Volkswagen представив реальний робочий прототип автономного зарядного робота для електромобілів. Минулого року повідомлялося, що VW представив ідею зарядного робота-дворецького для електромобілів.

Volkswagen представив роботизовану зарядку для електромобілів

Volkswagen створив зарядний пристрій. ФОТО: Electrek

У автовиробника було бачення робота, оснащеного системою зарядки постійного струму, який міг би захоплювати акумуляторні блоки, підключатися до них і доставляти їм припарковані електромобілі, щоб автономно заряджати їх, поки вони сидять на парковці. Концепт став цікавим вирішенням проблеми зарядки електромобілів у великих житлових комплексах.

Замість того, щоб будувати зарядні станції для кожного паркувального місця в підземному гаражі, буде просто створена станція з акумуляторними батареями, і ці автономні роботи за необхідності доставляють батареї до електромобілів.

Раніше компанія заявляла, що вони оснащені акумуляторними батареями на 25 кВтг кожен і можуть заряджати автомобіль до 50 кВт за допомогою швидкої зарядки постійного струму. Робот-зарядник може одночасно переміщати кілька акумуляторних вагонів. VW повідомляє, що в цей час вони оцінюють вихід системи на ринок на основі розробки цього прототипу.

Як повідомляло видання "Коментарі", літаючий автомобіль вперше з'явиться на великій дорозі. PAL-V, голландська компанія, оголосила, що перший у світі комерційний літаючий автомобіль Liberty був схвалений для використання на дорогах в Європі. Це наближає світ до того моменту, коли ми побачимо літаючу машину на звичайних дорогах.

PAL-V Liberty недавно пройшов суворі європейські вступні випробування на дорогах, і тепер його можна використовувати на вулицях з офіційним номерним знаком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини