Головна Новини Чоловік авто У Великій Британії виявили найбільшу "сарайну" колекцію автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великій Британії виявили найбільшу "сарайну" колекцію автомобілів

У колекції виявлено кілька унікальних автомобілів, в тому числі Rolls-Royce Silver Spirit з 6,75-літровим V8 під капотом

3 грудня 2020, 14:13
Поділіться публікацією:

Неймовірна знахідка налічує 135 машин різних класів і епох, з лівим і правим розташуванням керма. При цьому лише на один з автомобілів не знайдено реєстраційних документів.

У Великій Британії виявили найбільшу "сарайну" колекцію автомобілів

ФОТО: Auto24

Всі знайдені автомобілі належали одному власнику і зберігалися в декількох приміщеннях, які розташовувалися на його території. Маєток було продано під забудову, а новий власник не збирався бути щасливим володарем більше сотні автомобілів. Саме тому їх виставили на торги аукціону BidSpotter.

Колекція включає європейські і американські автомобілі різних моделей. Крім того, є кілька кіткарів. Одним з найцінніших і найбільш добре збережених автомобілів є Rolls-Royce Silver Spur з двоколірним кузовом. Це подовжена версія седана Silver Spirit з 6,75-літровим V8 під капотом.

Silver Spur зберігся краще за інших автомобілів колекції, але його стан залишає бажати кращого. На кузові є велика кількість слідів іржі, нижня частина переднього бампера зламана. Проте, варто підкреслити, що седан знаходиться в повній комплектності: всі хромовані декоративні деталі та шильдики на місці, окрім, хіба що, фігурки "Дух екстазу" на вершині решітки радіатора. Салон зберігся краще, хоча також є відмітини, залишені часом.

Також видання "Коментарі" розповість, як найдешевший автомобіль зміг проїхати 660 000 кілометрів. Це виявилася вкрай вигідна покупка для подружньої пари з США. Їм довелося заплатити за неї 13 тисяч доларів, і покупка виявилася того варта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини