Головна Новини Чоловік авто В Україні різко зросли продажі старих автомобілів: найпопулярніші моделі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко зросли продажі старих автомобілів: найпопулярніші моделі

Кількість реєстрацій уживаних автомобілів в Україні за рік зросла на 28%

4 червня 2020, 16:57 comments1717
Поділіться публікацією:

На тлі ослаблення умов карантину в Україні стали частіше реєструвати вживані легкові автомобілі, які ввезені в нашу країну з-за кордону. Так, згідно з даними "Укравтопрому", у травні було зареєстровано понад 30 тис. таких автомобілів.

В Україні різко зросли продажі старих автомобілів: найпопулярніші моделі

Якщо порівнювати дані з показниками травня-2019, то кількість реєстрацій старих автомобілів зросла на 28%. Крім того, реєстрації вживаних машин в 5,2 рази перевищують кількість реєстрацій нових автомобілів.

Минулого місяця українці найчастіше купували авто з бензиновими двигунами — 64% первинних реєстрацій імпортованих машин з пробігом. Кількість дизельних авто склало 21%, автомобілів з ГБО – близько 10%, 5% склали електромобілі та гібриди.

Найбільш популярними автомобілями серед наших співгромадян були: VOLKSWAGEN Passat – 1457 шт., NISSAN Rogue – 1225 шт., FORD Focus – 1202 шт., VOLKSWAGEN Jetta – 1132 шт. і RENAULT Megane – 1062 шт.

Всього з початку року в Україні були зареєстровані 110,2 тис. старих легкових авто, нових – 29,8 тисяч.

Раніше "Коментарі" писали, що автомобільна галузь Великобританії переживає важкі часи. Незважаючи на невелике зростання продажів, їх рівень можна порівняти з аналогічним періодом попереднього року. Аналітики фіксують падіння обсягів продажів автомобілів на 90%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини