Головна Новини Чоловік авто Три яскравих приклади неймовірного хамства на дорогах
commentss НОВИНИ Всі новини

Три яскравих приклади неймовірного хамства на дорогах

Така поведінка можливо і не призведе до ДТП, але настрій зіпсує багатьом

11 червня 2020, 12:35 comments2188
Поділіться публікацією:

Є безліч способів порушити правила дорожнього руху і доставити неприємності іншим водіям. Чого тільки варто не включення "поворотників" або включене без причини дальнє світло фар. Але сьогодні ми поговоримо про декілька ситуаціях, про які згадують рідше, але тим не менш, вони також можуть викликати проблеми у багатьох учасників дорожнього руху.

Три яскравих приклади неймовірного хамства на дорогах

Недотримання дистанції

Є такі водії, які мало не впритул підлаштовуються за автомобілем, що рухається попереду. Таким чином вони не тільки порушують ПДР, але й змушують нервувати водія, який бачить цей "хвіст". Ми не збираємося читати тобі мораль. Просто подумай, що може статися, якщо з якихось причин автомобіль попереду різко загальмує. Будеш дотримувати дистанцію — тобі ж краще.

Поспіх на світлофорі

Багато водіїв починають сигналити машинам попереду, як тільки бачать зелене світло. Багато хто з них дійсно схильний вважати, що ті півсекунди, на які ти забарився, критично впливають на все їхнє життя. При цьому вони часто дивуються, коли їм самим доводиться чути сигнали клаксонів на свою адресу.

Занадто гучна музика

Деякі водії вважають, що наділені просто божественним музичним смаком і бажають, щоб всі навколо доторкнулися до прекрасного. Саме тому ми часто можемо почути "відмінний" шансон з відкритих вікон автомобілів, а то і щось гірше. Не варто забувати, що твій особистий простір закінчується за межами автомобіля, і музика, нехай навіть найкраща, повинна звучати тільки в салоні.

Уникай цих дый, і тебе будуть рідше матюкати на дорозі. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять неймовірних автомобільних трюків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини