Головна Новини Чоловік авто Шик і розкіш: Rolls-Royce отримав неймовірний тюнінг
commentss НОВИНИ Всі новини

Шик і розкіш: Rolls-Royce отримав неймовірний тюнінг

Автомобілю Rolls-Royce надали більше шикарності в рамках проекту «Billionaire»

8 червня 2020, 17:33 comments1658
Поділіться публікацією:

Тюнінг-гараж з Німеччини Mansory прославився безліччю успешніх проектів. Напевно, не лишилося жодного "люксового" суперкара, мотоцикла або позашляховика, який не пройшов би через руки цих лицарів ключа і викрутки. Під час Женевського автосалону представники ательє постали перед широкою публікою з грунтовно допрацьованим Rolls-Royce Cullinan. Німці прийшли до висновку, що сам по собі автомобіль Rolls-Royce не такий вже і розкішний. Так з'явився проект "Billionaire" або "Мільярдер".

Шик і розкіш: Rolls-Royce отримав неймовірний тюнінг

Спосіб створення "Мільярдера" досить простий. Шикарний Rolls-Royce поповнили 24-дюймовими колесами, розширеними арками і випускною системою з 4 патрубками. Також на кришці багажника автомобіля помістили великий спойлер. Зміни торкнулися і салону. Практично все було перетягнуто білою шкірою. Винятком стали тільки підлокітники. Для них і для бокових крісел використовувалася шкіра крокодила. Дизайнери вирішили діяти таким чином, щоб був задіяний довгостроковий матеріал.

Шик і розкіш: Rolls-Royce отримав неймовірний тюнінг - фото 2
Шик і розкіш: Rolls-Royce отримав неймовірний тюнінг - фото 3
Шик і розкіш: Rolls-Royce отримав неймовірний тюнінг - фото 4
Шик і розкіш: Rolls-Royce отримав неймовірний тюнінг - фото 5

Слід зазначити, що зміни майже не торкнулися підкапотного простору. Фахівці Mansory вирішили, що наявної віддачі мотора для такого авто буде цілком достатньо. Істотних змін штатного V12 не відбулося. Удосконаленим був лише електронний блок управління. Встановлену програму поліпшили і це дозволило додати мотору сорок кінських сил і 100 Нм крутного моменту. Зрештою двигун має 611 кінських сил і 950 Нм. Враховуючи інші динамічні параметри Billionaire розганяється до 100 км/год за п'ять секунд.

Вартість розкішного "Billionaire" не надто космічна. Ательє оцінило кастомізацію в 750 тисяч євро, що цілком розумно для ексклюзивної машини подібного калібру. Також стало, що буде зроблено всього 13 копій Rolls-Royce Cullinan Billionaire.

Як повідомляло видання "Коментарі", General Motors розробляє власний електричний фургон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини