Головна Новини Чоловік авто П'ять крутих байків з неймовірною кастомізацією
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять крутих байків з неймовірною кастомізацією

Круті мотоцикли не залишать байдужим жодного чоловіка

3 червня 2020, 13:25 comments1965
Поділіться публікацією:

Мотоцикли завжди займали особливе місце в серцях багатьох чоловіків. Для деяких із них ці сталеві коні впевнено відсунули на другий план будь-які, навіть найкрутіші автомобілі, найбільш швидкохідні яхти або тренажерку. Це особливо помітно, коли йдеться про кастомні мотоцикли, які не мають собі подібних і виглядають неймовірно круто. Сьогодні ми покажемо тобі деякі з них.

П'ять крутих байків з неймовірною кастомізацією

Magnum Opus

П'ять крутих байків з неймовірною кастомізацією - фото 2

Раніше це був звичайний американський мотоцикл, який носив назву Magnum Opus 1986 Virago XV1100. Але потім ним зайнялися працівники одного з місцевих тюнінг-ательє, які спеціалізувалися на кастомізації байків. Так і народився оновлений Magnum Opus.

Garwood

П'ять крутих байків з неймовірною кастомізацією - фото 3

Є в США така мото-компанія — Garwood. Вона знаходиться в місті Лексінгтон (Північна Кароліна) і займається насамперед кастомізацією і виробництвом спортивних мотоциклів під замовлення. Мотоцикл Garwood On Tap — одне з творінь цих спеців.

Unique

П'ять крутих байків з неймовірною кастомізацією - фото 4

В ряди крутих кастомних байків прорвалися і шведи з майстерні Unique, яка була заснована в 1995 році і розташована в Стокгольмі. Спеціалізація — створення найрізноманітніших мотоциклів: чоперів, спортивних байків, ретро тощо. На фото — кастомний агрегат Unique Lasse Wahlberg.

Monnom

П'ять крутих байків з неймовірною кастомізацією - фото 5

Цій компанії з Айови виповнилося чотири роки. Не дивлячись на такий юний вік, фахівці з Monnom вже побудували і представили свій перший кастомний байк — Monnom Honda CB550.

Clutch Kawasaki KZ650

П'ять крутих байків з неймовірною кастомізацією - фото 6

Клатч — це не тільки жіноча сумочка. Це також і кастомний байк одній з паризьких тюнінг-компаній.

Ці красені дійсно вражають. Люди, які займалися їх кастомізацією, схоже дійсно люблять свою справу. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять мотоциклів, швидкість яких не знає рівних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини