Головна Новини Чоловік авто Німецький автовиробник Opel представив електричний кросовер
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький автовиробник Opel представив електричний кросовер

Новий кросовер є лише першим кроком до переходу автовиробника на електричні моделі

26 червня 2020, 12:45
Поділіться публікацією:

Автовиробники Vauxhall і Opel випустили друге покоління свого популярного кросовера Mokka, надавши йому радикально новий вигляд і, вперше, електричну версію. Порівняно з попереднім Mokka X, нова модель має сміливий дизайн, який сходить до попередніх концепцій EV компанії, вперше представлених у 2018 році. Вона також включає в себе новий дизайн передньої частини Vauxhall і Opel Vizor, який поступово поширюється на решту асортименту бренду.

Німецький автовиробник Opel представив електричний кросовер

Mokka-e на 12,5 см коротший, ніж неелектрична версія, що, по завіреннях виробників, робить його "дуже простим у маневруванні та паркування". Він також на 10 мм ширший, але обсяг внутрішнього простору (і його 350-літровий багажник) залишається незмінним. Під капотом знаходиться електродвигун потужністю 100 кВт і максимальний крутний момент 260 Ньютон-метрів. Vauxhall і Opel повідомляють, що власник може розраховувати на дальність пробігу до 322 кілометрів в нормальному режимі, у той час як його система зарядки буде розряджати 80 відсотків батареї потужністю 50 кВт всього за 30 хвилин. Поки що немає подробиць про версії з двигуном внутрішнього згоряння.

Це сміливе переосмислення оригінального Mokka. Також це важлива заява про плани Vauxhall і Opel EV. Ще в 2018 році компанія Opel оголосила, що всі її моделі будуть повністю електричними до 2024 року, і, віддавши перевагу запуску Mokka-e, а не бензиновим і дизельним версіями, вказує, що ці плани залишаються на порядку денному компанії. Ціни ще не були оголошені, але є припущення, що Mokka-e буде коштувати близько 35 000 доларів. Запуск планується в першій половині 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", електромобіль Tesla Model 3 спробували зарядити на ходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини