Головна Новини Чоловік авто Не Маском єдиним: чотири неймовірних автомобіля майбутнього
commentss НОВИНИ Всі новини

Не Маском єдиним: чотири неймовірних автомобіля майбутнього

Стрибок в автомобільне майбутнє зробила не тільки Tesla

12 червня 2020, 11:55 comments1780
Поділіться публікацією:

Автовиробники не відстають від інших технологічних компаній, коли мова йде про семимильні кроки до футуристичного майбутнього. Про неординарні електромобілі Ілона Маска чув багато хто. Але мало хто знає, що багато інших автовиробників можуть похвалитися не менш захоплюючими моделями автомобілів, які так і кричать нам в обличчя: "Майбутнє зовсім близько!"

Не Маском єдиним: чотири неймовірних автомобіля майбутнього

Citroen 19_19

Не Маском єдиним: чотири неймовірних автомобіля майбутнього - фото 2

У минулому році компанія Citroen представила концепт електромобіля з авіаційним дизайном. Він має скляну кабіну, прозорі секції в дверях, а також віконце під капотом. Цей скляний автомобіль має 30-дюймові колеса, а також оптику з екранами в передніх дверях. Два двигуна дають можливість за п'ять секунд розігнатися до 100 км/год, а максимальна швидкість складає 200 км/год.

microSNAP
Не Маском єдиним: чотири неймовірних автомобіля майбутнього - фото 3
Проект компанії Rinspeed був продемонстрований під час виставки CES 2019 у вигляді безпілотного корабля-трансформера. Шасі має електромотор, якому під силу набрати швидкість до 75 км/год. Заряд літій-іонної батареї здатний покрити відстань в 90 км. Транформером він є за рахунок того, що кузов здатний швидко адаптуватися до виконання будь-яких завдань.
SUV Karlmann King
Не Маском єдиним: чотири неймовірних автомобіля майбутнього - фото 4
Повнопривідний всюдихід отримав свою назву на честь славного баварського короля, який правив ще в IX столітті. Автомобіль оснащений шестиступінчастим автоматом і потужною пневмопідвіскою. Салон може похвалитися неймовірним комфортом: є міні-бар, неонова підсвітка, супутникове телебачення, аудіосистема. Слід зазначити, що на всю планету таких автомобілів всього десять штук.
Rolls Royce Apparition
Не Маском єдиним: чотири неймовірних автомобіля майбутнього - фото 5
Цей недешевий автомобільний експеримент поєднує в собі футуристичний дизайн і чітку геометрію ліній. Величезний капот, 23-дюймові колеса, стрімкість силуету — цей автомобіль справить враження на багатьох досвідчених цінителів. А ось характеристики технічної частини залишаються в таємниці.
Немає сумнівів, перед нами транспорт майбутнього. Очевидно, що не тільки Ілону Маску є чим похвалитися. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять неймовірних автомобільних трюків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини