Головна Новини Чоловік авто Яким буде автомобіль від Apple - розсекречено подробиці (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде автомобіль від Apple - розсекречено подробиці (Фото)

Apple планує співпрацювати з компанією Hyundai для створення сучасного електрокару

4 лютого 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

Стало відомо, якими основними характеристиками володітиме новенький електрокар від компанії Apple. Про це повідомляє ресурс Ming-Chi Kuo.

Яким буде автомобіль від Apple - розсекречено подробиці (Фото)

Стало відомо про головні характеристики електрокару від Apple. Фото: ixbt.com

Автівка буде базуватися на платформі E-GMP від ​​ виробника Hyundai. Компанії вже домовилися про партнерство. Платформа відрізняється наявністю двох двигунів. Окрім того, E-GMP матиме акумулятор, на якому можна проїхати понад 500 кілометрів без підзарядки.

Батарею можна буде підзарядити до 80% за 18 хвилин. Електромобіль зможе набрати швидкість до 100 км/год за 3,5 секунди. Максимальна швидкість машини — 260 км/год.

Окрім того, компанія Hyundai вироблятиме деякі деталі до сучасного електромобіля.

Проте саму машину не можна буде придбати до 2025 року. Цей термін достатньо жорсткий, оскільки на саму розробку машини від Apple треба виділити від 18 до 24 місяців. Також багато часу зможе зайняти доопрацювання моделі, випробування тощо.

Поки невідомо, скільки коштуватиме електромобіль. Проте інсайдер Мін-Чі Ко повідомляє, що перша автівка Apple буде продаватися в сегменті автомобілів класу преміум, що може неабияк збагатити її розробників.

Яким буде автомобіль від Apple - розсекречено подробиці (Фото) - фото 2
Яким буде автомобіль від Apple - розсекречено подробиці (Фото) - фото 3
Яким буде автомобіль від Apple - розсекречено подробиці (Фото) - фото 4

Нагадуємо, що американська компанія Apple постійно працює над розробкою найзручніших гаджетів. Проте цього разу вони готують якісне вдосконалення, яке полегшить користування новенькою версією iPhone. Що саме очікувати від компанії, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що компанія Apple застерегла користувачів моделі iPhone 12 про можливий вплив на деякі прилади, пов'язані із забезпеченням життя людини. Детальніше читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини