Головна Новини Чоловік авто Імперія розширює межі: Tesla розповіла, де буде побудований новий завод
commentss НОВИНИ Всі новини

Імперія розширює межі: Tesla розповіла, де буде побудований новий завод

Компанія Ілона Маска прагне розширити продажу на найбільшому в світі автомобільному ринку

26 листопада 2020, 13:11
Поділіться публікацією:

Tesla планує почати виробництво зарядних пристроїв для електромобілів в Китаї у 2021 році, згідно з документом, поданим владі Шанхая американською компанією, яка прагне розширити продажу на найбільшому в світі автомобільному ринку.

Імперія розширює межі: Tesla розповіла, де буде побудований новий завод

ФОТО: South China Morning Post

Tesla, яка зараз продає свої електромобілі Model 3 в Китаї та планує постачати свої позашляховики Model Y у 2021 році, має намір інвестувати 6,4 мільйона доларів у новий завод з виробництва зарядних пристроїв.

Китай, який пропонує значні субсидії для електромобілів, прагнучи скоротити забруднення навколишнього середовища бензиновими або дизельними автомобілями, розширює свою загальнонаціональну мережу пунктів зарядки, що є одним з головних умов для заохочення впровадження електромобілів.

Згідно з документом, поданим Tesla, завод, який компанія планує завершити в лютому, буде здатний виробляти 10 000 зарядних пристроїв на рік. Тепер вона імпортує зарядні пристрої, які зазвичай встановлюються на зарядних станціях або автостоянках, зі Сполучених Штатів.

Tesla, яка в минулому місяці продала в Китаї понад 13000 автомобілів, не відразу відповіла на запит про коментар. Шанхайський автомобільний завод, який займає центральне місце в глобальній стратегії зростання Tesla, націлений на виробництво 150 000 седанів Model 3 в цьому році і почав експорт деяких автомобілів в Європу. Цього року керівництво Tesla заявило, що компанія розширить свою мережу зарядки, щоб забезпечити більш якісне обслуговування.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla подорожчала на 40 млрд доларів за одну годину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини