Головна Новини Чоловік вино і напої Кава і алкоголь: найцікавіші комбінації
commentss НОВИНИ Всі новини

Кава і алкоголь: найцікавіші комбінації

Каву можна успішно поєднувати з багатьма алкогольними напоями

10 червня 2020, 11:53 comments2612
Поділіться публікацією:

Багато хто з нас любить зустрічати новий день з чашкою відмінної кави в руці. Для деяких це перетворилося на важливий ритуал. Крім того, багато хто чув про ірландську каву — один з найпопулярніших способів поєднувати цей напій з алкоголем. Але мало хто знає, що це далеко не єдина цікава комбінація. Сьогодні ми розповімо тобі з як саме можна з'єднувати каву і популярні алкогольні напої.

Кава і алкоголь: найцікавіші комбінації

Коктейль "коньяк, кола, кава"

Потужний енергетик, який "окрилює". Його можна вживати навіть в спеку, насипавши в стакан льоду. Але захоплюватися не варто. Серце може підняти бунт, а це вже погано.

Кава Амаретто

Кава Амаретто прекрасно підійде для романтичних посиденьок з коханою. Ти навіть зможеш стати великим експертом з кави в її очах. Амаретто — це шикарна комбінація солодкого італійського лікеру з трохи гіркуватим присмаком натуральної кави. Також це хороший пролог перед веселим алкогольним вечором.

Кава з коньяком

Це один з найбільш вишуканих способів з'єднати алкоголь і каву. До того ж рецепт досить легко знайти в інтернеті і приготувати в домашніх умовах.

Кава з ромом

Додай менше рому, якщо тобі потрібно зігрітися. Якщо ж температура на дворі вище 30-ти за Цельсієм, тоді сконцентруйся на ромі. При цьому не тупо вливай його в енергетик, а збий вершки з ромом, охолоди цю справу, а потім вже прикрашай напій сумішшю

Якщо сумніваєшся в своїх уміннях, то попроси досвідченого бармена приготувати тобі будь-який з цих напоїв. Також видання "Коментарі" розповість, як поєднувати каву з вином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини