Головна Новини Чоловік авто Топ-5 маленьких секретів твого автомобіля
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 маленьких секретів твого автомобіля

Автомобільні секрети, які можуть сильно полегшити життя власнику машини

23 липня 2020, 14:36 comments1646
Поділіться публікацією:

Ти вже багато років їздиш на своєму автомобілі, але чи все ти про нього знаєш? Кожний транспортний засіб має свої секрети, які зроблять життя власника машини набагато простішим. Потрібно лише знати про них. І сьогодні ми аз допомогою видання MAXIM трохи піднімемо завісу.

Топ-5 маленьких секретів твого автомобіля

Стрілка на датчику залишку палива

Про це, мабуть, знає кожен. Але про всяк випадок нагадаємо: стрілочка вказує, з якого боку твого автомобіля розташована горловина бензобака. Це знання не сильно потрібно, коли у тебе є власний автомобіль, але  для службового може стати в пригоді.

"Вішалка" на люкові бензобака

Якщо вже йдеться про бензобаки, то у всіх машин з тильного боку люка передбачено штатне місце для пробки. Це може бути гачок, виїмка або щось на зразок того. Як бачиш, навіть у пробки є своє законне місце.

Приховане жало ключа

Його не видно, але воно є. Якщо батарейка сіла і машина не відкривається, уважно подивися на брелок. Там побачиш фіксатор жала ключа, щоб відчинити двері старим, як світ, методом — за допомогою личинки замка.

Точки для домкрата

Коли піддомкрачуєш автомобіль, то не варто покладатися на удачу. Відкриємо тобі секрет: під днищем автомобіля ховається багато корисних фішок. У тому числі спеціальні фіксатори для домкрата. З їх допомогою і підіймай машину.

Кнопка закриття на брелоку

Якщо її натиснути, коли машина замкнена, то автомобіль поморгає аварійкою. Це допоможе швидше впізнати її серед великого скупчення інших припаркованих машин.

Тепер ти знаєш про свій автомобіль трохи більше. Сподіваємося, ці знання знадобляться тобі. Також видання "Коментарі" розповість, як прибрати тріщину з лобового скла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини