Головна Новини Чоловік авто Електромобілі Tesla Model 3 вилетіли з траси під час підйому на пагорб (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Електромобілі Tesla Model 3 вилетіли з траси під час підйому на пагорб (ВІДЕО)

Електромобілі Tesla Model 3 зійшли з дистанції ще до початку Pikes Peak International Hill Climb

1 вересня 2020, 10:43 comments1142
Поділіться публікацією:








Два автомобілі Tesla Model 3, що брали участь в перегонах Pikes Peak International Hill Climb в цьому році, зійшли з дистанції. Жоден з водіїв не постраждав. Обидва автомобілі були продуктами тюнера Tesla Unplugged Performance з Хоторна, Каліфорнія, розташованого через провулок від Tesla і SpaceX. Про це повідомляє видання Autoweek.

Електромобілі Tesla Model 3 вилетіли з траси під час підйому на пагорб (ВІДЕО)

Новачок в сходженні на пагорб Пайкс-Пік Джош Аллан, який колись працював в AC Propulsion, компанії, що створила попередницю оригінального Tesla Roadster, і який багато років був гонщиком на треку, зійшов з дистанції. Йому вдалося уникнути контакту з деревами, але при приземленні він отримав компресійні переломи хребців. За кілька тижнів до цього Аллан встановив рекорд кола для Tesla на перегоновій трасі Баттонвіллоу в Каліфорнії.


Іншим пілотом Tesla, якому довелося зійти з дистанції був гонщик-ветеран Ренді Побст. "Машина вчора була бездоганною, не думаю, що коли-небудь водив машину з кращою керованістю. Хитрість тут в тому, що машина була класна, фантастична, ідеальна, але це був перший заїзд на вибоїстій верхній частині Пайкс-Пік", — поділився враженнями Побст. За його словами, в момент аварії він не їхав на максимальній швидкості. "Я їхав в такому темпі, в якому мені здавалося, що я можу тримати його під контролем", — повідомив гонщик.

Побст розігнався до 182 кілометрів на годину по прямій, наближаючись до повороту, натиснув на гальма і розігнався до 109 кілометрів на годину, коли машина вдарилася об невеличкий горбик і збилася з курсу. "Я не зовсім розумію, що сталося", — підсумував Побст.


В результаті аварії аеродинамічний обвіс Unplugged Performance, в тому числі велике заднє крило, відірвався, а алюмінієва рама автомобіля погнулися.

Як повідомляло видання "Коментарі", автомобілі Tesla зможуть похвалитися новими можливостями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини