Головна Новини Чоловік яхта Британські компанії створюють потужний акумулятор для преміум-яхт
commentss НОВИНИ Всі новини

Британські компанії створюють потужний акумулятор для преміум-яхт

Презентація преміум-яхт з унікальним акумулятором відбудеться у вересні 2021 року

4 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Два важкоатлета в світі високопродуктивних акумуляторних технологій об'єдналися, щоб створити перший в світі розкішний човен з літієво-сірчаним акумулятором. Постачальник автоспорту Williams Advanced Engineering і фахівець з літієво-сірчаної технології Oxis Energy будуть співпрацювати в розробці акумуляторної батареї ємністю 400 кВтч, призначеної для живлення нового денного катера на відстань до 100 морських миль на одній зарядці.

Британські компанії створюють потужний акумулятор для преміум-яхт

ФОТО: Insideevs

Дві компанії звертають свій погляд у відкрите море у співпраці з сінгапурської Yachts de Luxe (YdL). Використовуючи технологію надлегких літій-сірчаних елементів Oxis, Williams збере акумуляторну батарею ємністю 400 кВтч і систему управління батареями для нового 40-футового (1,2,2 м) розкішного катера, спроектованого директором YdL Жан-Жаком Костом. Акумуляторна система забезпечить рух 40-футового пасажирського корабля на заплановану дальність плавання від 70 до 100 морських миль (130 і 185 км).

Oxis пояснює, що крім того, що вони пропонують в п'ять разів більшу теоретичну щільність енергії, ніж літій-іонні, літій-сірчані елементи не залежать від токсичних або рідкоземельних матеріалів, забезпечуючи більш безпечну альтернативу руховій установці для застосувань на відкритій воді. Після закінчення терміну служби батареї матеріали можна утилізувати без шкоди для навколишнього середовища.

Крім цього конкретного судна, Williams вважає, що технологія акумуляторної системи може бути масштабувана для інших морських суден, з потенціалом для додаткових секторів, таких як аерокосмічна промисловість, міська повітряна мобільність і оборона. Новий електричний катер з літієво-сірчаним двигуном дебютує на яхт-шоу в Монако в 2021 році в вересні наступного року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Іспанія заборонила яхтам виходити в море через загрозу з боку косаток .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини