Головна Новини Чоловік вино і напої Топ-5 способів нестандартного застосування горілки
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 способів нестандартного застосування горілки

Шанувальники горілки можуть використовувати її не тільки для вживання під час застіль

3 жовтня 2020, 08:42 comments1271
Поділіться публікацією:

Багато любителів горілки використовують її тільки за прямим призначенням. Зрозуміло, в цьому немає нічого поганого. Але є безліч інших цікавих способів застосування горілки. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі про деякі з них. І мова піде зовсім не про дезінфекцію подряпин і саден.

Топ-5 способів нестандартного застосування горілки

Скло

Остаточно забруднив свої круті окуляри? Протерти їх можна ганчіркою, попередньо змоченою в горілці. Будь обережний: може бути побічний ефект у вигляді розводів. Можливо горілку краще все таки випити, а не переводити даремно.

Бритва

Якщо не можеш впоратися з черговою чаркою горілки, опусти в неї безпечну бритву. Це не допоможе виконати важку місію розправи над спиртним. Зате продезинфікуєш станок і уникнеш появи на ньому іржі.

Лупа

Не бажаєш переводити Head & Shoulders? Тоді можеш розмішати дві столові ложки товченого розмарину в чашці горілки. Потім змочуй цим розчином голову. Не вздумай витирати, чекай поки висохне.

Комахи

Завжди тримай під рукою розпилювач з горілкою, якщо є загроза з боку комарів або ос.

Синці

Горілка допоможе не лише при порізах. Вода + горілка в співвідношенні 1: 1. Залиш їх в морозилці. У непередбачених ситуаціях прикладай цей лід до синців.

Як бачиш, горілка може виявитися не зайвою навіть в домі непитущого. Цей алкогольний напій може стати в нагоді в багатьох ситуаціях. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найпідступніших фактів про горілку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини