Тільки без паніки: як видалити плями від червоного вина

Важко тримати себе в руках, коли зіпсував вином улюблений килим, але вихід з цієї ситуації є

Багато хто з нас стикався з такою ситуацією, коли під час веселого застілля або навіть романтичної вечері, хтось проливав вино. І не просто проливав на підлогу або скатертину, а прямо на улюблений килим, який коштує шалені гроші. У такій ситуації важко зберегти рівновагу і адекватно відреагувати. За допомогою порталу mport ми підкажемо вам, як вибратися з цієї непростої ситуації.

1. Перш за все негайно припиніть панікувати.

2. Акуратно промокніть рідину на килимі за допомогою паперових серветок. При цьому постарайтеся не дуже сильно натирати поверхню. В іншому випадку пляма вбереться ще сильніше, через що її буде набагато складніше видалити.

3. Візьми вату, змочи її оцтом і протри пляму.

4. Після того як вата закраситься, заміни її на нову, знову змочи оцтом і остаточно зітри цей слід, що псує твоє розкішний килим.

Головне, дійте спокійно. З будь-якої ситуації є вихід. Крім того, не завадить трохи замислитися над тим, що це всього лише килим, а на ньому всього лише пляма. У житті бувають і набагато більш неприємні ситуації. Тому підбадьортесь і не забудьте допити те, що залишилося від пролитого вина. А видання "Коментарі" розповість, чому червоне вино корисне для зубів.