П'ять способів зробити алкогольний напій здоровим

Ці маленькі хитрощі допоможуть нейтралізувати шкоду від алкоголю

Алкоголь може представляти загрозу для здоров'я, тому як би ти не любив перехилити скляночку другу, тобі потрібно завжди чітко контролювати процес узливання. І робити це можна не тільки стежачи за кількістю випитого, але і дотримуючись кількох корисних принципів, про які ми тобі розповімо.

1. Разом з алкогольним напоєм вживай 100-процентний або свіжовичавлений сік фреш.

2. Запивай алкогольний напій мінеральною водою природної газації. У зельтерської води, на відміну від мінералки, значно менше натрію і інших шкідливих добавок.

3. Для створення алкогольних коктейлів використовуй мед, а не сироп. Мед багатий на антиоксиданти і ефективно здатний збалансувати рівень цукру в крові. Щоб замінити сироп, необхідно змішати мед з такою ж кількістю води і розмішати.

4. Більше налягай на фрукти. Вони також можуть бути гарною заміною для сиропу. Крім того, твій організм отримає більше вітамінів і додаткової клітковини.

5. Світлі напої краще темних. Алкоголь темного відтінку найчастіше містить додаткові інгредієнти, які змусять тебе корчитися від болю в голові наступного ранку.

Ці нехитрі поради допоможуть залишатися у формі навіть під час веселого вечора, коли алкоголь ллється рікою. Також видання "Коментарі" розповість про перші симптоми алергії на алкоголь.