П'ять причин відмовитися від алкоголю вже сьогодні

Відмова від алкоголю прокладе тобі шлях до нових цікавих захоплень

Пристрасть до частого споживання алкоголю може призвести до серйозних наслідків як фізичного, так і психологічного характеру. Ставитися до випивки слід акуратно і завжди знати краю. Сьогодні ж ми підемо трошки далі і поговоримо з тобою про те, чому слід не тільки стримати споживання алкоголю, а й взагалі відмовитися від нього.

1. Алкогольна залежність: помірне споживання алкоголю може призвести до алкоголізму. Емоційна і фізична залежність від алкоголю може зажадати професійної допомоги, а також спровокувати розвиток різних захворювань.

2. Проблеми з травленням: вживання алкоголю ускладнює або повністю зупиняє перетравлення їжі в кишечнику, що в подальшому може призвести до проблем з травленням.

3. Зневоднення: вживання алкоголю може призвести до зневоднення організму. Через свого властивості виводити рідини з організму, він може бути причиною сильного зневоднення, якщо не вживати достатню кількість чистої води.

4. Сексуальне здоров'я: вживання алкоголю знижує лібідо.

5. Збиток здоров'ю: вживання алкоголю підвищує рівень цукру в крові, а також ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Як бачиш, виникає серйозне питання: чи варта гра свічок, коли йдеться про споживання алкогольних напоїв. Можливо, було б краще знайти собі інші захоплення, на кшталт спорту, книг, хобі і так далі. У будь-якому випадку, ми впевнені - якщо ти відмовишся т алкоголю, світ заграє для тебе новими фарбами і ти побачиш, як багато прекрасних речей ти не помічав. Також видання "Коментарі" розповість, який алкоголь позитивно впливає на серце.