П'ять причин не морочити собі голову і просто випити трохи пивка

Іноді не варто себе сильно утримувати від щирого бажання сьорбнути пивця

Іноді хочеться випити пива, але ти себе стримуєш. Це пивний алкоголізм, треба робити справи, за допомогою пляшки ти нічого не доб'єшся і так далі. За всіма цими аргументами є частка істини. Але також є безліч абсолютно адекватних причин піти і взяти собі кухлик пива. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі про деякі з них.

Геть нудьгу

Ось буває: сидиш в компанії і тобі настільки нудно, що лише ввічливість не дозволяє просто встати і піти. Всі похмурі, розмови про якусь нісенітницю. Незрозуміло, як взагалі ти тут опинився. А потім ти вип'єш келишок пінного і світ стає трохи яскравішим, з'явилися теми для розмов.

Розкріпачує

Саме кілька ковтків пива зруйнують стіну між тобою і незнайомкою, яка тобі сподобалася, і ти нарешті підійдеш, щоб представитися. Але не перестарайся. Грань тут вельми тонка.

Виручка

Купуючи пиво, ти допомагаєш заробити зайву копійку цілим заводам і підприємствам. Особливо дрібні компанії скажуть тобі спасибі. У них і так небагато клієнтів.

Заняття

Якщо не знаєш чим зайнятися - випий пивка. Після цього зможеш зробити цілу купу корисних справ. Наприклад, погортати стрічку в соціальній мережі або подивитися фільм, лежачи на дивані.

Історія

Пиво п'ють впродовж багатьох тисячоліть. Його варили монахи в монастирях. Навіть правителі давнини були не проти прикластися до п'янкого напою. Всі вони зробили неоціненний внесок у розвиток і технології продукту. Вживаючи пиво, ти висловлюєш свою повагу до праці майстрів давнини і сам стаєш частиною історії.

Випити пивка це завжди добре. Запам'ятай ключове слово - кухоль. Можна два. Але ні в якому разі не діжка. Тут уже перегин. Також видання "Коментарі розповість, чому корисно пити вино.