П'ять оригінальних способів використовувати пиво не за призначенням

Пиво може бути вельми доречним не тільки тоді, коли воно в келиху

Пити пиво любить багато хто. Це прекрасний напій, який принесе веселощі в компанію або допоможе розслабитися. Але мало хто знає, наскільки пиво насправді багатофункціональне. Його можна використовувати в самих різних ситуаціях повсякденного життя. Про них нам розповість mport.

1. Пиво допоможе, якщо твої ноги втомилися після важкого дня. І ми зовсім не про його споживання говоримо. Нагрій його, вилий в тазик і занур туди стопи. Це дуже корисна процедура.

2. Золотим прикрасам властиво темніти і ставати брудними. Якщо це сталося - опусти їх у кухоль з пивом. Після того, як вони трохи там полежать, протри сухою ганчіркою.

3. Пиво здатне замінити кондиціонер для волосся. Воно додасть блиску і легкості. Для цього потрібно змочити волосся пивом і масажувати шкіру голови протягом 5 хвилин. Тільки не забудь після цього помити голову звичайною водою.

4. Хміль добре себе зарекомендував в якості рослинного снодійного, і при цьому вживати його не обов'язково. Якщо ти не можеш заснути, попери наволочку в воді з додаванням пива.

5. Пиво, розбавлене водою, замінить поліроль для рослин. Просто нанеси розчин на шматок тканини або ватяний тампон і протри ним листя.

Як бачиш, пиво може стати в нагоді в багатьох випадках. Хоча важко уявити собі людину, яка опустить в нього ноги. Також видання "Коментарі" розповість, чому пиво набагато аристократичніше за вино.