М'ясо, бекон і лимон: чотири найбільш дивних рецепта алкогольних напоїв

Щоб скуштувати такі напої, потрібно мати неабияку хоробрість

Мартіні з горілкою — минуле століття. Сьогодні витончені алкопивці шукають напої новіші, свіжіші, цікавіші. І таки знаходять. Про них нам розповість видання mport.

Мартіні з беконом і яйцем

Джентльмени з London Club Cocktail вирішили перетворити класичний англійський сніданок в коктейль. Вони змішали в блендері бекон, яйця та мартіні. Потім налили туди 50 мл віскі, по 25 мл клинового сиропу і лимонного фрешу. Все це прикрасили шматочком смаженого бекону і солодкої яєчні.

М'ясна Кривава Мері

Специ з лондонського бару Powder Keg Diplomacy (PKD) вирішили доукомплектувати легендарний коктейль. Для цього вони влили в горілку ложку масла (можна і жир кімнатної температури). Потім залишили цю справу на пару годин, щоб мікс охолов. Після — зняли верхній шар зайвого жиру. В результаті вийшла горілка з досить специфічним ароматом. Її використовували в якості основи для Кривавої Мері. В цей коктейль, до речі, ще додають шматок яловичини і трохи гострого соусу.

Old Fashioneds

А рецепт цієї випивки придумали бармени з лондонського ресторану SushiSamba. Вони теж додають жир, але віскі, а не горілку. І жир використовується виключно яловичий. І потім в мікс доливають кленовий сироп + солону карамель.

Мохіто

Бар Meat, Глазго. І не сподівайся сьорбнути там освіжаючий мохіто. Бо в цьому закладі замість звичного м'ятного коктейлю тебе чекає м'ясний мохіто з скибочкою бекону.

Також видання "Коментарі" розповість про найбільш небезпечні алкогольні поєднаннях.