Голова буде боліти довго: найнебезпечніші алкогольні поєднання

Ці методи змішування алкогольних напоїв особливо небезпечні для здоров'я

Про те, що неможна змішувати різні види алкоголю, знає кожен. Це може призвести не тільки до головного болю вранці, але і серйозно нашкодити здоров'ю. Але існує кілька способів змішати алкоголь, які є особливо небезпечними, і формувати такі поєднання не можна, навіть якщо дуже хочеться. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі, які "суміші" з алкогольних напоїв є особливо небезпечними.

Вино пиво

Ці напої не повинні бути разом. Тебе дуже швидко знудить, особливо, якщо у тебе слабкий шлунок. А ранок здасться сущим пеклом. Порада: пий або те, або те. Не змішуй, що б не трапилося.

Пиво + горілка

Чистий алкоголь горілки, якому пивна вуглекислота допомагає швидко вбиратися в стінки шлунка. Це вірний спосіб сп'яніти і пірнути головою в салат. Горілку краще запивати соками. Пиво прибережи для іншого випадку.

Горілка + червоне вино

Таніни будуть дратувати слизову твого шлунка і висмоктувати рідину з організму, а горілка стане ідеальним каталізатором цих процесів. Ти швидко втратиш адекватне сприйняття реальності.

Анісові напої + лікер

Анісові напої відрізняються підвищеним вмістом сивушних масел. У свою чергу лікери завжди містять велику кількість штучних барвників та ароматизаторів. З таким поєднанням похмілля тобі забезпечено. Порада: анісові напої пий, розбавляючи водою. Лікери — дамам.

Уникай таких "рецептів" і все у тебе буде добре. Також видання "Коментарі" розповість, чим може зашкодити червоне вино.