Головна Новини Чоловік вино і напої Який алкоголь найменше шкодить здоров'ю - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Який алкоголь найменше шкодить здоров'ю - дослідження

Цей алкоголь приносить мінімальний негативний вплив організму людини

19 січня 2021, 16:10 comments1030
Поділіться публікацією:

Весь алкоголь негативно впливає на організм та самопочуття. Проте нещодавно медики дослідили, який алкоголь приносить найменшу шкоду при помірному вживанні. Про це розповідає інтернет-ресурс lenta.ua.

Який алкоголь найменше шкодить здоров'ю - дослідження

Названо найбільш безпечний алкоголь. Фото: pinimg.com

Аби дізнатися вплив алкоголю на організм людини, британські вчені з Університету Глазло опитали понад триста тисяч цілком здорових людей середнього та старшого віку.

Учасники досліду відповідали на запитання, який алкоголь вони найчастіше вживають, коли саме та в яких кількостях його п'ють.

Результати показали, що люди, які вживали переважно вино в невеликих дозах, почували себе задовільно. Їхні медичні показники залишалися в нормі.

Проте цей дослід показав, що найнебезпечнішими спиртовмісними напоями є сидр і пиво. Люди, які захоплювалися цими напоями, мали підвищений рівень цукру в крові, гірші медичні показники та зайву вагу.

Окрім того, вченими було доведено, що шкода від алкоголю зменшується, якщо людина добре поїсть перед його вживанням.

Проте науковці рекомендують зменшити споживання алкоголю або ж взагалі відмовитися від нього. Так ви будете почувати себе набагато бадьоріше.

Нагадуємо, що алкоголь часто підроблюють. Фальсифікований алкоголь може містити небезпечні для життя субстанції в різних пропорціях. Щоб не розплачуватися здоров'ям, при виборі алкоголю використовуйте кілька правил. Які саме, читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" дають відповідь на питання, яке хвилює багатьох людей — чи можна поєднати здоровий спосіб життя та алкоголь. Аби дізнатися подробиці, читайте наш матеріал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини