Головна Новини Чоловік вино і напої Як похмелятись в різних країнах світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Як похмелятись в різних країнах світу

Похмілля одне, способів похмелитися - незліченна кількість

29 грудня 2020, 16:36
Поділіться публікацією:

Похмілля — це одвічна проблема всіх людей, незалежно від раси, національності, віросповідання і соціального стану. У кожній країні чоловіки використовують свій унікальний спосіб позбутися похмілля, перевірений цілими поколіннями. І сьогодні ми розповімо тобі про деякі з них.

Як похмелятись в різних країнах світу

Як боротися з похміллям. ФОТО: Joinfo

Туреччина

Смажені на рожні баранячі тельбухи (серце, легені, нирки, і так далі), переважно молочного ягняти, перетягнуті кишкою і дрібно порубані з помідорами і посипані червоним перцем — похмільне меню всіх турків.

Норвегія

Норвежці з бодуна п'ють жирні вершки. Таким чином вони гасять труби, і допомагають печінці переробляти токсини спирту. Рекомендації: не змішуй продукт зі свіжими огірками або рибкою.

Італія

Хоч італійці вважаються одними з найбільш запальних і експресивних чоловіків, похмеляються вони звичайним еспресо або рістрето. Напевно, вони просто видихаються під час п'янки.

Нідерланди

Нідерландці схожі на українців — теж люблять пиво. Тому спиртним вони як весело напиваються, так і успішно похмеляються.

Древній Рим

Стародавні римляни похмелялись за допомогою молюсків. Втім, вживали вони їх не всередину, а натирали живих равликів і клали цю суміш собі на лоб. Такі ліки явно не для людей зі слабкими нервами, повторювати в домашніх умовах певно не варто.

Зізнайся, ти вже взяв на замітку хоча б деякі пункти з цього списку. Що не говори, а "лікуватися" одним розсолом з часом набридає. Також видання "Коментарі" розповість про чотири найдивніших рецепти алкогольних напоїв. Їх здатні пити тільки сильні духом чоловіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини