Топ-3 цифрових фотоапаратів для любителів подорожувати

Під час подорожі хороший фотоапарат - на вагу золота

Фотоапарат є обов'язковою частиною інвентарю, коли йдеться про подорожі. Де б ти не був - високо в горах, на пляжі, в історичній частині будь-якої з європейських столиць - ти неодмінно будеш робити фотографії. А щоб тобі було зручно, ми розповімо про три моделі фотоапаратів, які ніби створені для подорожей. Допоможе нам у цьому портал 220.lv.

Olympus OM-D E-M10 Mark III ED 14-42 мм EZ

Невелика дзеркальна камера, яку можна спокійно покласти в кишеню куртки - мабуть це найкращий опис Olympus. Невеликий розмір - це не єдина перевага цієї цифрової камери. Роздільна здатність відео 4K, 5-осьова стабілізація зображення, зручне управління і безліч додаткових функцій справлять враження не тільки на новачків, а й на бувалих фотографів.

Panasonic Lumix DMC-GX80


Наступна цифрова камера в цьому рейтингу особливо підходить для тих, хто віддає перевагу активному відпочинку. Завдяки чудовому стабілізатору зображення, ідеальному для зйомки в русі, навіть в екстремальних умовах фотографії виглядають вражаюче. Варто звернути увагу на функцію Post Focus, завдяки якій можна виділяти акценти після захоплення кадру.

Canon Powershot SX730 HS


Ця камера має відмінний діапазон масштабу, який в 40 раз наближує о'ектів, твердий корпус і вражаючу якість фотографій в будь-який час доби. Погодься, це солідний список переваг, який пропонує ця цифрова камера Canon. Він також має креативні функції, і якщо виникне бажання зробити ідеальне селфі, просто нахили РК-екран, як тобі зручно!

Ці фотоапарати будуть корисні тобі під час поїздок. Справа залишилася за малим - вирушити в подорож. Якщо ти ще не наважився, то видання "Коментарі" розповість, чому потрібно подорожувати.