Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Три найефективніших методи розвести багаття без допомоги сірників
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найефективніших методи розвести багаття без допомоги сірників

Існує багато способів розвести багаття, не впадай у відчай, якщо під рукою немає сірників або кременя

25 листопада 2020, 17:57
Поділіться публікацією:

Якщо вирушивши в ліс ти не взяв з собою сірники, то ти роззява. Але ми, так і бути, виручимо тебе і розповімо, як можна розвести багаття, якщо під рукою немає сірників.

Три найефективніших методи розвести багаття без допомоги сірників

Як розвести багаття без сірників

Лінзи

Для розведення багаття завжди можна використовувати фотоапарати, біноклі або підзорні труби, які туристи тягають з собою. Дістань лінзу з циліндра, направ промінь сонця на трут, і чекай, поки той почне горіти.

Повітряні кульки і презервативи

Використовуючи цей метод, лінзу ми будемо створювати своїми руками. Необхідно наповнити водою презерватив або повітряну кульку і зав'язати на кінці. Не наливай надто багато води, інакше сонячні промені будуть спотворюватися. Стисни презерватив або кульку так, щоб отримати двоопуклу лінзу. Тримати її необхідно на відстані одного-двох сантиметрів від трута.

Патрони

Якщо ти вибрався в ліс на полювання і у тебе є при собі патрони, то значить при тобі є ще один спосіб розведення багаття. Використовуй порох, щоб отримати вогонь. Акуратно розбери патрон, висип трохи пороху на труть і потім бери в руки кремінь. Порох загориться після декількох ударів по кременю.

З цими знаннями ти точно не замерзнеш холодної ночі, а також зможеш приготувати собі їжу. Також видання "Коментарі" розповість, як треба діяти, якщо вночі опинився в лісі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини