Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой

П'ять револьверів, які у важкій ситуації використовували справжні чоловіки

Револьвери є улюбленою зброєю як героїв, так і негідників, в багатьох фільмах. Особливо, коли йдеться про Дикий Захід. Всі ми в дитинстві любили сцени справжніх ковбойських дуелей, переживали за головних героїв, а іноді співчували негідникам. Сьогодні ж ми поговоримо про те, які сьогодні є види револьверів і чим ці моделі відрізняються одна від одної. Твоїй увазі пропонується п'ятірка кращих "стволів", які захотів би мати у своєму арсеналі будь ковбой.


Ле Ма


Жан Олександр Ле Ма був хитрим інженером. Тому його модифікація револьвера не позбавлена несподіванок: пістолет має друге дуло шістнадцятого калібру. Воно є віссю для барабана з патронами. Якщо вороги наступають, перезаряди секрет і скористайся останнім шансом здобути перемогу.
Протектор


Протектор - не автоматична зброя, яка має більш ніж просто екстравагантний зовнішній вигляд. Саме тому вона викликає інтерес виключно у колекціонерів. Пістолет являє собою диск зі стволом і важелем, всередині якого ховаються патрони восьмого калібру.
Гарсія Рейносо


Часто у військових перезарядка зброї забирала багато часу. Тому аргентинський офіцер Гарсія Рейносо спроектував додатковий магазин для п'яти патронів. В результаті можна було дозаряджати пістолет і паралельно відстрілюватися. Єдиною проблемою була ненадійність механізму подачі додаткових патронів.
Mini Swiss Gun


Існує найменший револьвер у світі. Ідея, розробка та виробництво належить Швейцарії. Довжина пістолета - п'ять з половиною сантиметрів, вага - двадцять грамів. Калібр патронів до такого мініатюрного вбивці - 2,34 міліметра, а важать вони 0,128 грама. Тому любителі вогнепальної зброї відносять Mini Swiss Gun до колекційної іграшки, а не до реального засобу самозахисту.
Бленд Прайс


Британський військовий Чарльз Прайс розробив револьвер, патрони для якого були важчі за боєприпаси до гвинтівок. Пістолет мав калібр 14.6 міліметрів, важив понад 1.3 кілограма, був 16 сантиметрів в довжину, а початкова швидкість кулі становила 198 м / с. Попри значну вагу і сильну віддачу зброї, револьвер тривалий час був на озброєнні британської армії.

Тепер ти знаєш, з яких револьверів люблять палити відчайдушні хлопці або холоднокровні професіонали. А щоб ти розширив своє уявлення про хорошу вогнепальну зброю, видання "Коментарі" розповість про три найкращих мисливських карабіни.