Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой

П'ять револьверів, які у важкій ситуації використовували справжні чоловіки

20 січня 2021, 15:55 comments3531
Поділіться публікацією:

Револьвери є улюбленою зброєю як героїв, так і негідників, в багатьох фільмах. Особливо, коли йдеться про Дикий Захід. Всі ми в дитинстві любили сцени справжніх ковбойських дуелей, переживали за головних героїв, а іноді співчували негідникам. Сьогодні ж ми поговоримо про те, які сьогодні є види револьверів і чим ці моделі відрізняються одна від одної. Твоїй увазі пропонується п'ятірка кращих "стволів", які захотів би мати у своєму арсеналі будь ковбой.

Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой

Кращі револьвери в історії. Фото: YouTube


Ле Ма

Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой - фото 2
Жан Олександр Ле Ма був хитрим інженером. Тому його модифікація револьвера не позбавлена несподіванок: пістолет має друге дуло шістнадцятого калібру. Воно є віссю для барабана з патронами. Якщо вороги наступають, перезаряди секрет і скористайся останнім шансом здобути перемогу.
Протектор

Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой - фото 3
Протектор — не автоматична зброя, яка має більш ніж просто екстравагантний зовнішній вигляд. Саме тому вона викликає інтерес виключно у колекціонерів. Пістолет являє собою диск зі стволом і важелем, всередині якого ховаються патрони восьмого калібру.
Гарсія Рейносо

Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой - фото 4
Часто у військових перезарядка зброї забирала багато часу. Тому аргентинський офіцер Гарсія Рейносо спроектував додатковий магазин для п'яти патронів. В результаті можна було дозаряджати пістолет і паралельно відстрілюватися. Єдиною проблемою була ненадійність механізму подачі додаткових патронів.
Mini Swiss Gun

Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой - фото 5
Існує найменший револьвер у світі. Ідея, розробка та виробництво належить Швейцарії. Довжина пістолета — п'ять з половиною сантиметрів, вага — двадцять грамів. Калібр патронів до такого мініатюрного вбивці — 2,34 міліметра, а важать вони 0,128 грама. Тому любителі вогнепальної зброї відносять Mini Swiss Gun до колекційної іграшки, а не до реального засобу самозахисту.
Бленд Прайс

Топ-5 найкращих револьверів сучасності: про таку зброю мріє будь-який ковбой - фото 6
Британський військовий Чарльз Прайс розробив револьвер, патрони для якого були важчі за боєприпаси до гвинтівок. Пістолет мав калібр 14.6 міліметрів, важив понад 1.3 кілограма, був 16 сантиметрів в довжину, а початкова швидкість кулі становила 198 м / с. Попри значну вагу і сильну віддачу зброї, револьвер тривалий час був на озброєнні британської армії.

Тепер ти знаєш, з яких револьверів люблять палити відчайдушні хлопці або холоднокровні професіонали. А щоб ти розширив своє уявлення про хорошу вогнепальну зброю, видання "Коментарі" розповість про три найкращих мисливських карабіни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини