Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Чотири неймовірних улови, які увійшли в історію
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири неймовірних улови, які увійшли в історію

Така риболовля не тільки виснажує, але і представляє ризик для життя

1 червня 2020, 13:20 comments2405
Поділіться публікацією:

Рибалки люблять встановлювати рекорди. По кількості спійманої риби, за її розміром і так далі. Це дає можливість вигідно виділятися серед своїх товаришів і мати певний авторитет. Втім, рекорди, про які ми розповімо сьогодні буде не так то просто побити. Особливо, якщо врахувати той факт, що мова в першу чергу буде йтися про упіймання великих хижаків.

Чотири неймовірних улови, які увійшли в історію

Тигрова риба

Тигрова риба вважається набагато небезпечнішою за піранью через свої потужні щелепи. Вона мешкає в озерах Африки, а в раціоні, крім інших риб, можуть виявитися навіть крокодили. У 1988 році рибалка Раймонд Хоутманс зумів зловити цього монстра рекордних розмірів, який важив 44 кілограми.

Піймання міссісіпських панцирника

Міссісіпський панцирник мешкає у водах Північної Америки і є однією з найбільш небезпечних риб. Його могутні щелепи здатні пошматувати навіть алігатора. Тим не менш Джон Моріс наважився розпочати полювання на хижака. В результаті в його сіті попався міссісіпський панцирник вагою 104 кілограми. Втім, попався він не в сіті і навіть не на вудку, а був підстрілений із спеціальної рушниці.

Найбільший марлін

Пауло Арім отримав всесвітню славу в 1992-му році, коли його здобиччю став атлантичний блакитний марлін вагою 635 кілограм. Протистояння риби і людини тривало 80 хвилин, проте в кінці Пауло витягнув гігантського марліна на берег. При цьому він побив на 50 кілограм свій давніший рекорд.

Найбільший окунь

У 2009 році громадянину Японії Манабу Куріта вдалося зловити найбільшого та найстарішого окуня в історії. Його вага склала десять кілограм, а потім після спеціального обстеження з'ясувалося, що йому 80 років.

Ці люди справді заслуговують на повагу, особливо якщо врахувати, що у деяких випадках така риболовля представляє собою певний ризик для життя і здоров'я. Також видання "Коментарі" розповість про кращі місця для морської риболовлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини