Зроблено на замовлення: неймовірні автомобілі для сильних світу цього

П'ять автомобілів, які існують в єдиному екземплярі

Ми кожен день бачимо на дорогах наших міст сотні й тисячі автомобілів найрізноманітніших моделей. Багато з них не особливо відрізняються одне від одного. Але є у світі автомобілів унікальні моделі, які в єдиному екземплярі створювалися для сильних світу цього. Настав час розширити свій кругозір і дізнатися трохи більше про декілька машинок для багатеньких. Про них нам розповість ресурс 2Drive.

McLaren X1

Цей автомобіль створювався для невідомого клієнта, який хотів отримати ексклюзивний і по-справжньому унікальний засіб пересування. McLaren X1 в єдиному екземплярі показали широкій публіці у 2012 році на Конкурсі Елегантності в Пеббл-Біч. Ходять чутки, що таємничий замовник не пошкодував для цього автомобіля шести мільйонів доларів.

Ferrari SP12 EC


Цей Ferrari з'явився на світ завдяки британському колекціонеру Еріку Клептону. Для цього він звернувся в ательє Pininfarina. Новий автомобіль створювався на основі 2-дверного Ferrari 458 Italia з двигуном потужністю 570 кінських сил. Авто також відрізняється оригінальним екстер'єром.

Jaguar Pirana


Цей автомобіль замовив видавець британської газети Telegraph Джона Енсті. Замовник захотів, щоб зовні автомобіль виглядав як Bertone, але з двигуном від Jaguar E-Type об'ємом 4,2 літра. Зрозуміло, замовник також хотів, щоб автомобіль був максимально зручним в управлінні та безпечним. До того ж в цей автомобіль були інтегровані всі можливі технології того часу. В результаті перед широкою публікою в 1967 році виник справжній шедевр.

Bugatti Vision Gran Turismo


Прототип гіперкара Vision Gran Turismo створювався для гоночного симулятора Gran Turismo 6. Потім компанія Bugatti захотіла реалізувати його для Франкфуртського автосалону. Автомобіль повнопривідний і може розвивати швидкість до 400 км \ год.

BMW-Glas 3000 V8 Fastback


Коли BMW у співпраці з компанією Glas вивела на ринок 389 автомобілів 3000 V8, з однієї з них відомий дизайнер П'єтро Фруа зробив ексклюзивний фастбек BMW-Glas 3000 V8. Автомобіль кілька разів виставлявся на автосалонах, де і знайшов свого власника.

Ці автомобілі вражають. Їх власникам можна тільки позаздрити. Також видання "Коментарі" розповість про найкрутіші автомобілі, які отримали свою назву на честь тварин.