Головна Новини Чоловік авто Всередині зародилося "нове життя": що буде, якщо цілий рік не мити авто
commentss НОВИНИ Всі новини

Всередині зародилося "нове життя": що буде, якщо цілий рік не мити авто

Очевидно, любов до машин передається не всім

16 листопада 2020, 20:14
Поділіться публікацією:








Для більшості чоловіків особистий автомобіль — це не просто засіб пересування, а щось особливе, що можна навіть порівняти з коханою дівчиною чи домашнім улюбленцем. Але, як виявилося, є серед чоловіків виключення, які вважають, що регулярний догляд за машиною — це марна трата часу.

Всередині зародилося "нове життя": що буде, якщо цілий рік не мити авто

Що буде, якщо цілий рік не мити авто. Фото: unsplash

На прикладі однієї конкретної історії можемо переконатися, що станеться, якщо протягом цілого року не мити автомобіль. Днями на просторах інтернету з'явилися знімки Ford Escape 2013 року, до якого вода не торкалася не менше року. І коли господар нарешті загнав його на автомийку, то працівники були трохи в шоці від побаченого. Зовнішній вигляд машини залишав бажати кращого, а коли фахівці подивилися всередину, то побачили там справжній апокаліпсис.

Всі поверхні вкрилися товстим шаром сміття, вовни, бруду і сажі. Пізніше з'ясувалося, у чоловіка п'ять собак. Він постійно возив їх з собою в машині, але про чистоту навіть не думав.

На те, щоб повністю вичистити машину, знадобилося 11 годин. Але це, звичайно ж, це було того варте — в кінці автомобіль змінився до невпізнання.


Також видання "Коментарі" розповість, авто, які можна купити за 50 євро.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини