Головна Новини Чоловік авто Визначено фіналістів конкурсу на звання кращого автомобіля року
commentss НОВИНИ Всі новини

Визначено фіналістів конкурсу на звання кращого автомобіля року

Журі з 50 журналістів і експертів визначить кращий автомобіль 2020 року

19 грудня 2020, 18:28
Поділіться публікацією:

Дев'ять фіналістів престижних нагород North American Car, Truck і Utility of the Year були оголошені напередодні представлення імені переможця в січні.

Визначено фіналістів конкурсу на звання кращого автомобіля року

ФОТО: Driving.ca

Нагороди NACTOY націлені на визначення найвидатніших нових автомобілів року на основі інновацій, дизайну, безпеки, керованості, задоволеності водія і цінності. Премія була заснована в 1994 році, і для визначення фіналістів була задіяна комісія з 50 незалежних автомобільних журналістів з США і Канади.

"У цей дуже складний рік ці дев'ять автомобілів стали нашими фіналістами з надзвичайно сильного складу з 27 півфіналістів. Кожен з них — особливо 15 в категорії ультра-конкурентоспроможних позашляховиків — чудовий майже в усіх відношеннях. Не кажучи вже про надзвичайно складне завдання автовиробників — зібрати 50 членів журі з усієї Північної Америки в свої автомобілі-кандидати для тестування і оцінки до більш пізнього, ніж зазвичай, крайнього терміну голосування", — сказав президент NACTOY Гері Вітценбург.

Трьома фіналістами в категорії "Автомобіль року" стали Genesis G80, Hyundai Elantra і Nissan Sentra. Дует Genesis-Hyundai, звичайно ж, дає корейському автовиробникові хороші шанси на отримання цього титулу.

"Вантажівка року" звузилась до нового Ford F-150, Джип Гладіатор Мохаве і Ram 1500 TRX, з продуктом FCA, які мають шанс отримати цей приз.

А серед фіналістів конкурсу "Комунальна техніка року" — Ford Mustang Mach-E, Genesis GV80 і Land Rover Defender. Фінальне голосування за нагороди відбудеться з 2 по 4 січня 2021 року, а переможці будуть оголошені 11 січня.

Як повідомляло видання "Коментарі", у Великій Британії виявили найбільшу "сарайну" колекцію автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини