Топ-5 неймовірних вад в історії автомобілів

П'ять автомобілів, при створенні яких щось пішло не так

У світі існує безліч хороших і якісних автомобілів. Одні з них можуть похвалитися потужністю, інші швидкістю, а хтось дизайном. А деякі - всім перерахованим. Але навіть найшикарніші автомобілі не застраховані від вад, які не тільки псують все враження, але можуть зробити поїздку на таких автомобілях вкрай важкою, якщо взагалі можливою. Сьогодні ми розповімо тобі про п'ять неймовірних вад, які зустрічалися в автомобілях.
Nissan GT-R

Це круто, коли твій автомобіль за три секунди може розігнатися до 100 км/год. А ось що погано, це коли коробка передач виходить з ладу, а в гарантійному ремонті відмовлено. Саме так компанія Nissan чинила з власниками суперкара GT-R, які користувалися функцією Launch Control для ефективного прискорення з місця.
Audi

Дизайнери салону Audi втілили свою не дуже вдалу ідею розмістити кнопки панелі управління супутниковою навігацією прямо по сусідству з підсклянником. В результаті цього дорога система може вийти з ладу через випадково пролитий напій.
Reyonnah

Дрібний французький автовиробник Reyonnah початку 1950 років створив маленький автомобіль з настільки незручним управлінням, що нічого подібного раніше ніхто не бачив. Кермо розташоване горизонтально, а разом з ним — і приладова панель.
Alfa Romeo

Гумові зубчасті ремені ГРМ на двигунах V6 в авто компанії Alfa Romeo не змогли протистояти навантаженням, які впливали на механізм, в результаті чого перебування в ремонті виявилося звичним явищем для цього автомобіля.
Subaru

Subaru з двигунами серії EJ являють собою особливу небезпеку. На їх 4-циліндрових опозитних моторах прокладки головки зношувалися з неймовірною швидкістю. Часто це призводило до катастрофічних наслідків. Заміна цієї прокладки являє собою вельми неприємний процес, під час якого знімається і розбирається двигун.
У світі автомобілів існує безліч проблем і недоліків. Але ці п'ять просто вражають своєю безглуздістю. Будемо сподіватися, що розробники зробили правильні висновки. Також видання "Коментарі" розповість про автомобілі, які будуть зняті з виробництва в цьому році.