Головна Новини Чоловік авто Такого ще не бувало: Tesla Model S стане бензиновим автомобілем
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого ще не бувало: Tesla Model S стане бензиновим автомобілем

Електромобіль Tesla Model S для свого експерименту блогер знайшов на звалищі

1 січня 2021, 01:15
Поділіться публікацією:








Величезна кількість ентузіастів беруться самостійно переобладнувати бензинові автомобілі в електрокари. Але ця ситуація зворотна! Американський блогер вирішив реалізувати дивовижний проект — створити Tesla Model S з двигуном V8.
Автор YouTube-каналу Rich Rebuilds вже взявся за роботу і знайшов підходящий варіант для реалізації своєї ідеї. Як виявилося, знайти підходящий варіант Tesla не просто. Блогеру довелося вирушити на звалище, де він придбав частково розукомплектований автомобіль Tesla Model S після ДТП.
На електрокар чекає тривалий процес відновлення і переробки в бензиновий варіант. У планах блогера встановити на Model S двигун V8 LS3 п'ятого покоління від Chevrolet Camaro на 6,2 літра. Імовірно, в результаті, машина буде видавати 426 кінських сил.
Процес переоснащення і кінцевий результат блогер обіцяє показати на своєму каналі.
Як повідомляло видання "Коментарі", електромобіль Tesla Model S не зміг поставити швидкісний рекорд. Електрокари Tesla відомі не тільки як міський транспорт — Model S вже встиг встановити рекорд на одній з гоночних трас. Ілон Маск вирішив не зупинятися на досягнутому і разом зі своїм дітищем вирішив підкорити ще один всесвітньо відомий трек.
Нюрбургринг — знаменита траса в Німеччині, де найкращий час у своєму класі недавно зафіксував Porsche Taycan. Як повідомляє автомобільний портал AutoEvolution, в ході тренувального заїзду Tesla Model S з модифікованою трансмісією, тримоторною силовою установкою Plaid і експериментальними шинами Goodyear Eagle F1 Supersport RS пройшов трасу за 7 хвилин і 23 секунди — на 19 секунд швидше конкурента.

Такого ще не бувало: Tesla Model S стане бензиновим автомобілем

Tesla Model S стане бензиновим автомобілем. Фото: ITC



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини