Головна Новини Чоловік авто Розвінчуємо міфи: топ-5 найбезглуздіших небилиць про автомобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвінчуємо міфи: топ-5 найбезглуздіших небилиць про автомобілі

Як насправді вибратися з потонулого автомобіля і чи можна на повній швидкості промчати через ринок

6 жовтня 2020, 16:01
Поділіться публікацією:

Сучасні фільми і серіали породжують безліч міфів. І не в останню чергу — про автомобілі. Найстрашніше — що люди в них охоче вірять і іноді навіть намагаються повторити ті чи інші трюки. Це може привести до сумних наслідків. Саме тому сьогодні ми вирішили розвінчати п'ять популярних міфів про автомобілі, які породив сучасний кінематограф. Допоможе нам у цьому портал mport.

Розвінчуємо міфи: топ-5 найбезглуздіших небилиць про автомобілі

Безглузді міфи про автомобілі

Двигун вийде з ладу, якщо заткнути вихлопну трубу

Будь-які предмети негайно вилітають з вихлопної труби у разі запуску мотора. Якщо ж закупорити вихлопний колектор наглухо, двигун просто затихне через 5-10 секунд.

Якщо куля проб'є бензобак, він вибухне

Міф був спростований експериментом з використанням звичайної кулі, але потім частково отримав підтвердження при використанні трасуючого снаряда — від нього бензобак все таки вибухнув.

Спортивні автомобілі 70-х років мали кращу аеродинаміку ззаду, ніж спереду

Кузов відповідної машини був розгорнутий, продутий в аеродинамічній трубі і перевірений в русі. Особливо збільшилася витрата палива, що теж не особливо порадує бажаючих заощадити на пальному.

Людина може покинути машину, що упав у воду, після того, як вода покриє скло

Зсередини відчинити двері автомобіля під водою неможливо, тиск води занадто великий. Це стосується і спроб опустити скло. Все, що може допомогти — очікування, поки весь салон заповниться водою.

Автомобіль може проїхати через ряди овочевого базару і залишитися на ходу

Під час експерименту автомобіль прогнали по базару на швидкості 110 км / г. Камера на даху відірвалася, автомобіль виявився серйозно пом'ятий. Через мережу тріщин на лобовому склі водієві абсолютно нічого не було видно.

Чергові міфи про автомобілі було розвінчано. Але тут роботи ще багато — кінематограф з кожним днем створює все більше міфів, розвінчати які не так просто. Також видання "Коментарі" розповість про найнадійніші автомобілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини