Найдешевші якісні автомобілі в Україні 2020

Автівка може бути якісною та бюджетною

Автомобіль - необхідна річ, без якої важко обійтися в сучасному світі. Навіть, якщо у вас обмежений бюджет, можна обрати якісну машину, яка довго служитиме та радуватиме свого господаря.

А сайт "Коментарі" рекомендує ознайомитися з рейтингом надійних та дешевих автівок, які обирали українці у 2020-му році. Список було складено сайтом "Главкому".

1. Volkswagen Polo Sedan.

Автомобіль коштує близько 13 800 доларів. Це найдешевша модель Volkswagen в Україні. Модель Polo - той рідкісний випадок, коли зроблений на базі хетчбека седан вийшов красивим і органічним. Автомобіль чудово підійде для українських доріг.


2. Hyundai Accent Classic.

Ціна цього бюджетного автомобіля становить 13 500 доларів. Автомобіль просторий, місткий і практичний. Двигуни в Accent настільки прості, що ламатися в них майже нема чому. Тому машина не потребує затратних ремонтних робіт.


3. Chery Tiggo 3.

Ця модель коштує в районі 13 300 доларів. Chery – один з нечисленних китайських брендів, який прижився та завоював популярність в Україні. Автомобіль дуже просторий, тому він підійде для великої сім'ї.


4. Citroen C-Elysee.

Ціна цього автомобіля - в середньому 12 500 доларів. Один з головних плюсів Citroen C-Elysee – місткість. Хоч машинка й невелика, обсяг її багажника – понад 500 літрів.


5. Peugeot 301.

Дана модель коштує 11 700 доларів. Машина має достатньо привабливий вигляд. Солідно виглядає і салон автомобіля. В цій версії з'явився новий дуже скромний трициліндровий бензиновий двигун. Попри це машина достатньо потужна.


6. Ford KA+.

Це найдешевша модель Ford, представлена в Україні. Коштує вона 11 300 доларів. Цей автомобіль особливо малого класу базується на агрегатах моделі Fiesta, але коротше її на 21 см.


7. Renault Logan.

Ціна цієї моделі сягає 11 000 доларів. Це один з найпопулярніших автомобілів в Україні. Logan створювався як максимально проста і функціональна модель, яка підійде для комфортної їзди в місті.


8. Renault Sandero.

Ця красуня коштує 9 900 доларів. Вона надійна та недорога в обслуговуванні. Має просторий багажник та високу посадку, що допоможе безпроблемно їздити на природу.


Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, який колір машин найчастіше купують люди.