Головна Новини Чоловік авто Компанія BMW представила повністю електричний кросовер
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія BMW представила повністю електричний кросовер

Електромобіль має інноваційну комбінацію електродвигуна і батареї, яка забезпечує йому 282 кінських сили

17 липня 2020, 17:35
Поділіться публікацією:

Друга повністю електрична модель BMW, iX3, була представлена в повному обсязі через два роки після її появи в якості концепту. Про це повідомляє портал Autocar.

Компанія BMW представила повністю електричний кросовер

Заснований на третьому поколінні X3, електричний позашляховик представляє те, що BMW описує як свою систему eDrive п'ятого покоління. Електромобіль має нещодавно розроблену комбінацію електродвигуна і батареї, яка забезпечує йому 282 кінських сили і офіційний діапазон WLTP 460 кілометрів.

Вперше представлений на Пекінському автосалоні в 2018 році, iX3 відкриває нові можливості, ставши першим BMW, виробленим в Китаї для експорту на ключові світові ринки.

Двигун, розроблений BMW, дозволяє уникнути використання рідкоземельних металів, що підвищує екологічні характеристики і знижує вартість виробництва. Повідомляється, що щільність потужності на 30% вище, ніж у двигуна i3. Електромобіль також спроектований для досягнення максимального крутного моменту при більш високих стійких оборотах, ніж будь-який з попередніх двигунів BMW. Джерела припускають, що він може досягати 17 000 оборотів в хвилину, порівняно з 14 000 оборотів в хвилину у i3.

Виробництво iX3, першої з трьох нових електричних моделей BMW марки i, які повинні надійти в продаж протягом наступних 18 місяців, буде здійснюватися виключно на спільному підприємстві, керованому BMW і китайським автовиробником Brilliance, в Шеньяні, Ляонін.

Як повідомляло видання "Коментарі", автоконцерн BMW згорнув кампанію в підтримку ЛГБТ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини