Головна Новини Чоловік авто Apple має намір випустити власний безпілотний автомібіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple має намір випустити власний безпілотний автомібіль

Apple випустить власні безпілотні автомобілі у 2024 році

22 грудня 2020, 14:55
Поділіться публікацією:

Apple просувається вперед з технологіями безпілотних автомобілів і націлена на 2024 рік для виробництва легкового автомобіля, який міг би містити революційну технологію акумуляторів, повідомили Reuters люди, знайомі з цим питанням.

Apple має намір випустити власний безпілотний автомібіль

ФОТО: The Indian Express

Зусилля виробника iPhone в автомобілебудуванні, відомі як Project Titan, розвивалися нерівномірно з 2014 року, коли компанія вперше почала розробляти свій власний автомобіль з нуля. У якийсь момент Apple відмовилася від зусиль зосередитися на програмному забезпеченні та переглянула свої цілі. Дуг Філд, ветеран Apple, який працював в Tesla, повернувся, щоб керувати проектом у 2018 році, і звільнив 190 осіб з команди у 2019 році.

З того часу Apple досить просунулася вперед, і тепер вона націлена на створення автомобіля для споживачів, сказали двоє людей, знайомі з проектом. При цьому вони попросили не називати їх імена, оскільки плани Apple не розголошуються офіційно. Мета Apple по створенню власного автомобіля для масового ринку контрастує з такими конкурентами, як Waymo, що належить Alphabet, яка побудувала робо-таксі для перевезення пасажирів для служби виклику без водія.

За словами третьої особи, знайомої з конструкцією акумуляторів Apple, центральне місце в стратегії компанії займає нова конструкція акумулятора, яка може "радикально" знизити вартість акумуляторів і збільшити запас ходу автомобіля. Apple відмовилася коментувати свої плани або майбутні продукти.

Як повідомляло видання "Коментарі", тисячі iPhone були вкрадені під час погромів на заводі Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини