Головна Новини Чоловік літак Британці представили концепт унікального гібридного літака
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці представили концепт унікального гібридного літака

Новий гібридний літак може бути введений в експлуатацію до 2028 року

22 липня 2020, 13:43 comments1185
Поділіться публікацією:

Британські розробники представили перспективний дизайн для 70-місцевого гібридного електричного регіонального пропелерного авіалайнера, який може бути введений в експлуатацію до 2028 року. Про це повідомляє видання Flight Global.

Британці представили концепт унікального гібридного літака

Завдяки конфігурації з чотирма двигунами та з високим крилом, літак буде здатний злітати за допомогою шасі, для швидкого прискорення і роботи на короткі дистанції. Electric Aviation Group продемонструвала дизайн, який вона називає "тихим шепотом", під час віртуального авіашоу FIA Connect в Фарнборо. Повідомляється, що на літаку буде встановлена гнучка кабіна, яка може бути замінена для вантажних операцій, які будуть відбуватися вночі.

Генеральний директор компанії Кямран Ікбал зазначає, що увага до 19-місцевих конструкцій є "неправильною стратегією", оскільки такі моделі не можуть задовольнити вимоги щодо зневуглецювання великомасштабного повітряного транспорту. 70-місний літак з двома головними двигунами, які доповнюються двома малими силовими установками, буде мати дальність польоту близько 1480 кілометрів.

Британці представили концепт унікального гібридного літака - фото 2

Electric Aviation Group повідомляє, що критичний аспект конструкції, її гібридно-електрична тяга, будуть містити "інноваційну регенерацію бортової батареї", призначену для мінімізації часу обороту.

Але, як заявляє компанія, літак також буде "орієнтований на майбутнє", що дозволить йому трансформуватися в повністю електричну конструкцію, якщо щільність енергії батареї покращиться, або перетворитися в конструкцію з нейтральним рівнем викидів вуглецю з використанням альтернативних видів палива.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Європі вперше сертифікували повністю електричний літак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини