Головна Новини Чоловік яхта Одна із найбільших європейських виставок яхт на воді не буде проведена
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна із найбільших європейських виставок яхт на воді не буде проведена

Організаторам завадила заборона на проведення заходів за участю понад 5000 осіб

25 серпня 2020, 15:02
Поділіться публікацією:

Організатори найбільшої європейської виставки яхт на воді Cannes Yachting Festival (Каннський яхтовий фестиваль) оголосили, що змушені скасувати захід через коронавірус. Скасування Каннського яхтового фестивалю 2020 року — це "величезне розчарування для всієї морської індустрії", — заявили організатори шоу. Про це повідомляє Boat International.

Одна із найбільших європейських виставок яхт на воді не буде проведена

Повідомляється, що організатор заходу Reed Exhibitions звернувся до експонентів, щоб повідомити їм про скасування виставки. Каннський яхтовий фестиваль повинен був пройти з 8 по 13 вересня.

У докладній заяві представник Reed Exhibitions і шоу-менеджер Сільві Ерноулт підтвердили скасування, пояснивши, що організатори подали заявку на спеціальний дозвіл на проведення заходу після національної заборони на заходи з участю понад 5000 осіб. Дозвіл не було надано. "З найбільшим жалем і деяким здивуванням ми змушені оголосити про скасування яхтового фестивалю 2020", — йдеться в заяві.

Далі в заяві пояснювалося, як організатори шоу працювали "протягом багатьох місяців", щоб "створити умови, необхідні для відкриття". "Серед іншого, було складено суворий протокол про стан здоров'я, спрямований на те, щоб прийняти всіх учасників, дозволяючи їм насолоджуватися якісним обслуговуванням клієнтів", — йдеться в повідомленні.

Проте 11 серпня попередню заяву французького уряду про дозвіл виставкам працювати з 1 вересня було "раптово скасовано". Організатори зустрілися з владою префектури на місці, але дозвіл не був отриманий.

Шоу-менеджер Сільві Ерноулт назвала це рішення "величезним розчаруванням для всієї морської індустрії". Вона подякувала учасникам фестивалю, місту Канни та всій команді Reed Exhibitions за "невпинну спільну роботу протягом декількох місяців".

Як повідомляло видання "Коментарі", яхти почнуть використовувати космічні технології.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини